Притежавам ведър, слънчев и сговорчив...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив характер. Не го...

Hermès e нa път дa зaмeни Lоuіѕ...

Meждyнapoднaтa ĸoмпaния Hermès e нa път дa зaдминe...

Десислава плени Ники Китаеца

отпечатай новината

25.03.2011 15:20 | Видян 7922 пъти

Десислава плени Ники Китаеца

Десислава засне преди дни видео към песента „Пленница на любовта”. Поп фолк песента много сериозно се завъртя по радиа и дискотеки и това накара талантливата певица да направи клип. Видеото е дело на DS studio, а режисьор е Йовко Петров.

Премиерата на клипът ще е в понеделник /28-ми март/ след 17.00 ч. в най-големия портал за видеосподеляне в България – www.vbox7.com и след това по телевизия “DSTV”. „Пленница на любовта” не е точно мой тип песен, но явно хората я харесват. Мнението на феновете е важно за мен. Те пожелаха тази песен да има клип – и аз го правя!” – категорична е Деси. Във видеото на „Пленница на любовта” русата певица няма да е руса.

„Това е една провокация към почитателите ми. Много често са ми казвали, че биха искали да ме видят и с друг цвят, освен с рус... Не съм готова на такава промяна, поне на този етап...” – заяви Деси. Във видеото на „Пленница на любовта” освен секси визията на Деси, феновете ще видят Николай Първанов – Китаеца. Откакто е продуцент, той отхвърля предложенията да участва в клипове, но направи компромис за Десислава. „На Деси никой не може да откаже” – лаконичен бе Китаеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !