Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гала и Магда откровени за любовта и мъжете

отпечатай новината

11.03.2011 17:30 | Видян 8758 пъти

Гала и Магда откровени за любовта и мъжете

На 10 март ( четвъртък) в „Шоуто на Иван & Андрей” гостува топ водещата на Нова телевизия – Гала. Двамата водещи побързаха да похвалят гостенката си за новото й студио, което определиха като „най-хубавото студио в България”. Обсъдиха и стайлинга на самата водеща, за който вече дълги години се грижи приятелката й Кремена Халваджиян. Въпреки ежедневната й натоварена програма Гала сподели, че уикендите отделя за пътувания с приятелките си.

Двамата шоумени бяха любопитни и за ремонта на апартамента на Гала, на който тя отдели цяла рубрика в предаването си, но коментира: „Напоследък малко се закучи работата! Ремонт не ви пожелавам да правите!”. От 2 седмици водещата спряла ремонтната дейност поради финансови затруднения.

Гала призна, че приятелят й Стефан й помага финансово за жилището, но по-голямата част поема тя. Тъй като Гала вече е изпадала в ситуация да издържа съпруга си, за сегашния си партньор бе категорична: „Не ме издържа той, но и аз не го издържам!”. Според красивата телевизионерка във връзката й със Стефан няма доминиращ. Двамата са много свободомислещи и си дават много свобода във взаимоотношенията. На въпрос дали възнамерява да заживее с приятеля си Стефан в новия апартамент, Гала каза: „Надявам се да живея с него и с дъщеря ми там! Сега се чувствам прекрасно! Всичко е много добре!”. Въпреки това красивото лице на Нова ТВ не иска да прави планове за живота си и много й се иска да вярва, че има „завинаги”.

Водещата на „На кафе” говори за бившия си съпруг, с когото тя не се чувствала добре не само заради това, че го издържала финансово, а имало и доста други проблеми помежду им. Гала се опита да спаси брака си, но призна, че това е било „безсмислено упражнение”. Телевизионерката не пожела да говори срещу бащата на дъщеря си, но най-много съжалява за това, че той не е спестил на Мари неприятните моменти. Цял живот ще ги свързва прекрасното дете, което имат, и заради което са длъжни да имат нормални взаимоотношения. „Аз правя всичко възможно да съхраня най-доброто й чувство към баща й!” – споделя Гала. Сега се виждат, разговарят, нещо което не е било така дълго време. Водещата е на мнение, че добрите им взаимоотношения в момента се дължат на това, че бившият й съпруг има жена в живота си, с която се чувства прекрасно. „Знам коя е, но не сме се запознавали лично!” – каза Гала за настоящата приятелка на бившия си съпруг.

В студиото на вечерното шоу влезе и дъщерята на Гала. Мари сподели, че Гала не е строга майка, въпреки че като била малка й забранявала да яде определени нездравословни храни като солети и чипс. „Вкус се възпитава към всяко нещо, включително и към храната!” – обясни водещата забраната си. Като майка тя е взискателна и към това дъщеря й да учи чужди езици, заради това, че тя самата има пропуск в това отношение. Мари учи в немско училище, като е записала и английски език, а амбициозната й майка иска да я запише и на испански. Девойката вече не страда от ангажираността на майка си, а и се вижда с баща си, когато поиска. „Угризения имам по отношение на това колко време съм й посветила!” – откровена бе Гала, която признава, че не е имала възможност да придружава дъщеря си на първия учебен ден през годините.

Въпреки това, Гала и Мари си споделят всичко и са не само майка и дъщеря, но и много добри приятелки. Гала определи дъщеря си като „изключително свястно дете” и сподели, че много я обича, вярва й и всичко би й простила. В началото тежко приела раздялата на родителите си, но сега вижда, че така са по-спокойни и по-щастливи. 13-годишното момиче перфектно се разбира с новия приятел на майка си и дори са много добри приятели. Също така много харесва малката дъщеричка на Стефан – Никол. „Тя не е спряла до ден днешен да ми говори за братче или сестриче!” – споделя майката на Мари. Гала призна, че и тя и Стефан много искат свое общо дете, но все не намират време.

Към компанията се присъедини още една красива руса дама – фолк дивата Магда. Русокосата чаровница бе много притеснена и респектирана от Иван & Андрей, поради което Андрей се опита да я успокои, коленичейки и хващайки ръцете на красавицата. Андрей бързо охлади страстите си, сещайки се за приятеля на Магда – Красьо Черния, когото имаше неблагоразумието да нарече „едър”. Певицата възрази на това определение за партньора си, който бил отслабнал с 25 кг. С плевенския бизнесмен се разделили за 3 месеца, но сега са заедно и са щастливи, обяснява половинката му.

На обвиненията, че живее с парите на Краси, Магда отговори така: „5 години сме заедно, мисля, че е нормално да си помагаме и един мъж да се грижи за една жена! Аз също си имам мои доходи!”. Според певицата няма нищо лошо един мъж да издържа жена си, но е хубаво и тя да си има страничен доход за самочувствие. „Един мъж трябва да си тежи на мястото, защото ще му влияе на самочувствието, ако една жена го издържа!” – категорична бе Магда. Русокосата хубавица обясни, че не се обижда на писанията по нейн адрес, защото е много емоционална и бързо й минава.

Магда представи новия си хит – „Чакай ме там”. „Радвам се, че мога да направя премиерата във вашето предаване, наистина много ви харесвам, с удоволствие ви гледам, разтоварвате ме наистина!” – бяха думите на певицата, които тя отправи към Иван & Андрей.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !