профили

Гала

Гала

Рождена дата: 13.02.1967
Пол: Жена

Наричана не на шега българската Опра Уинфри, Гала изгрява като момиче на късмета в легендарното Шоу Невада през 1993 година. Звездният й час обаче настъпва през 2000 година, когато става водеща на ежедневното токшоу На кафе по Нова телевизия, което две години издава във вид на списание. Води също рубриките Имаш поща и Пълна промяна по Нова.

Гала всъщност е родена като Галина Тенева на 13 февруари 1967 г. в Плевен. Завършва педагогика и детска психология. Притежава характерните за Водолея креативност, идеализъм, въображение, и перфекционизъм. Учи в първата театрална школа към ВИТИЗ, после става манекенка.

Гала успява да разведе бизнесмена Косьо Будев. Двамата имат деветгодишна дъщеричка на име Мари. В последно време живеят разделени, а тя не коментира темата за развод. ТВ клюка реди, че дамата е гадже с по-млад от нея и отново женен мъж.

Любимите парфюми на Гала са с марка Chanel, гримът, без който не излиза от вкъщи, е руж, спирала и гланц за устни на Max Factor, а бялата й козметика задължително е Lancome, Phytomer и Helena Rubinstein.

Гала не спазва строг хранителен режим, но не яде тежки и мазни храни като правило, защото просто не ги харесва. Пие фреш с удоволствие и не обича газирани напитки. Шоколадът също е тема табу. Леки храни, много течности и спорт от време на време са достатъчни, за да поддържа Гала перфектната си фигура.

отпечатай новината

Новини

Гала успя да скандализира зрителите си

Водещата „На кафе“ Гала успя да...

Дъщерята на Гала се оплаква от тормоз

Тези дни графикът на Мари Будева е изпълнен с многобройни...

Стефан на Гала в спортен ритъм

В спортен ритъм бе засечен Стефан на Гала, пише...

Гала: не съм нудистка!

„Не съм нудистка!” Това призна тв водещата...

Гала в скандал на летището

  Гала и Стефан възпрепятствали работата на...

Гала се учи да играе голф

Тв водещата Гала се учи да играе голф, пише...

Гала се завърна в България, за да бъде кума

ТВ водещата Гала, която до преди дни обикаляше Европа,...

Няма коментари към този профил !