Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Зрителите на БНТ избират „Българската песен на Евровизия” на 23 февруари

отпечатай новината

18.02.2011 16:00 | Видян 4182 пъти

Зрителите на БНТ избират „Българската песен на Евровизия” на 23 февруари

Бляскавото шоу в зала 1 на НДК започва в 20.30 ч., само през първите дни бяха продадени повече от половината билети

Интересът пред касите за билети на НДК беше много голям още в първите дни след като бяха пуснати в продажба.  Грандиозният финал на 23 февруари за избор на  „Българската песен на Евровизия” предизвика в добрия смисъл „истерия” сред младата аудитория, тъй като концертът ще събере много и различни изпълнители, които няма как по друг повод да бъдат видяни и чути на една сцена. 

Бляскавото шоу в зала 1 на НДК започва точно в 20.30ч. и ще се превърне в най-голямото телевизионно музикално събитие на годината. Зрителите, които ще имат удоволствието да гледат на живо концерта ще станат свидетели на грандиозен спектакъл с българска музика. Телефонните линии за гласуване ще бъдат отворени с изпълнението на първата песен. До края на финалното шоу  зрителите  в залата и пред малкия екран ще изберат своя победител. Всеки глас на публиката е изключително важен, защото той ще е в подкрепа на българската музика и нейното развитие на европейската сцена.

За зрителския вот на живо в зала 1 ще се състезават: ГРУПА „032”, ПОЛИ ГЕНОВА, БОЯН МИХАЙЛОВ, D2, ЛАЗАР КИСЬОВ, ВЛАДО ДИМОВ, ЦВЕТЕЛИНА ЧЕНДОВА, RUTH,  УИКЕДА, МИЛЕНА СЛАВОВА, MONA,  СИМОНА СИВАНИО И СПРИНТ, 5-ТЕ СЕЗОНА, ЕМИЛИЯ ВАЛЕНТИ, JERIHON, STANNY BROWN feat. N.A.S.O, ЕЛМИРА КОСТОВА, JAKOB и ПЛАМЕНА ПЕТРОВА.

Гост музиканти ще  бъдат „Дърти пърчис”, „Tri O Five”, Мария Илиева , Орлин Павлов, Румънеца и Енчев, тазгодишните представители от Румъния трио „Hotel FM” и „Бон Бон”. Зрителите ще гласуват по време на концерта в зала 1 на 23 февруари, а Академията ще гласува по-рано, на генералната репетиция. Общият вот ще определи победителя в „Българската песен на Евровизия”. Режисьори на шоуто са Станислав  Терзиев и Петър Дънданов, отговорен оператор е Здравко Ружев, а сценограф е Екатерина Христова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !