Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Мария Илиева и Орлин Павлов са водещите на финала на Евровизия

отпечатай новината

10.02.2011 13:00 | Видян 4734 пъти

Мария Илиева и Орлин Павлов са водещите на финала на Евровизия

Финалът на „Българската песен на Евровизия” ще се проведе на 23 февруари в зала 1 на НДК. Най-голямото телевизионно музикално събитие за тази година ще бъде предавано пряко по БНТ 1 и БНТ Свят от 20.30 ч. Водещи на двучасовото шоу ще бъдат Мария Илиева и Орлин Павлов.

На големия финал ще прозвучат всички конкурсни песни, а зрителите ще определят песента и изпълнителя, който ще ни представя на най-голямата музикална сцена в Европа. В директен ефир и с бляскаво шоу ще премине важното състезание, на което музикални гости ще са „Дърти пърчис”, „Tri O Five”, Румънеца и Енчев, тазгодишните представители от Румъния трио „Hotel FM” и „Бон Бон”, които са подготвили своя специална програма. На сцената освен като водещи, но и като музиканти ще видим и чуем Мария Илиева и Орлин Павлов, шоуто гарантира много вълнения, амбиции, страсти, надежди и настроение.

Зрителите ще могат да гласуват по време на изпълнението на конкурсните песни, а Академията ще гласува 24 часа по-рано на генералната репетиция. Общият вот ще определи победителя в „Българската песен на Евровизия”.

За всички, които желаят да видят на живо шоуто в зала 1, билети се продават на касите на НДК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !