Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

CLUB PLAYHOUSE – изумруденият дворец на мечтите отваря врати в София

отпечатай новината

20.12.2010 12:20 | Видян 8967 пъти

CLUB PLAYHOUSE – изумруденият дворец на мечтите отваря врати в София

Най-луксозният и изграден по последен писък на модата клуб в страната – Club Playhouse, отваря врати в София след броени седмици. Изграждането на новото култово място за забавление на богати и известни започна преди месец и вече е на финалната права. Организацията по грандиозното откриване на арт-шедьовъра на топ-дизайнера Юлиян Тахов тече на пълни обороти, а домакините обещават да разтърсят нощна София не само със запомнящо се парти, но и да спрат дъха на гостите със сензационен, иновативен, супер луксозен, изграден по последни модни тенденции клубен интериор.

Club Playhouse, наричан още “изумруденият дворец на мечтите” заради своя  ослепителен и неповторим интериор в цвят на изумруд, е най-новата инвестиция за милиони в досегашния нощен живот на София, която е в основата на изграждането на нов, ултрамодерен и магнетичен дом на удоволствията и забавленията! Новият тузарски клуб е разположен в сърцето на Студентски град, където нощния живот никога не угасва. Отговорният екип, който се грижи за изпълнението на проекта до последния детайл, наброява 150 души.

Заведението е разположенo на площ от 800 кв. м. и разполага с 350 седящи места, а общия капацитет е 1000 посетители. Иновативната интериорна концепция е дело на световният топ-дизайнер Юлиян Тахов, и се прилага за първи път на територията на България. Цялостната визия е подчинена на най-новите технологии в комбинация с ръчна изработка на всеки детайл. Сензационната цветова гама на интериора, с която Club Playhouse е единствен по рода си, е феноменална комбинация от изумрудено зелено, наситен императорски пурпур и злато. Основният избор на цветове на дизайнера, е повлиян от световните модни тенденции за 2011 година, при които зеления цвят ще доминира на всички фронтове. Великолепието и пищността на обстановката са основни акценти в новото арт-творение на Юлиян Тахов, пречупени през призмата на лукса. Стените и тавана са облечени в зелена кожа и велур, в комбинация със злато  – мека, топла и фина тапицерия, изработена на ръка. Множество стилизирани елементи (хромови топки и лещи, създаващи отражения и насищащи пространството със светлина), арт аксесоари и модерни мебели дават усещане за стил и динамика на пространството. Club Playhouse предлага пищност, лукс, разточителство и свобода на духа, усещане за вълшебен изумруден оазис с полъх от Ориента - комфорт за сетивата!

Общата площ на заведението е разделена на три обособени части: елегантно лаундж помещение, предоставящо възможност за уединение и минутки за отдих, главна зала с 3 овални бара и основна сцена, и VIP-зона, за чиито отбрани клиенти гостуващите звезди ще извиват глас на специална VIP-сцена. Ултрамодерният интериор на новия Club Playhouse, както и високотехнологичното ниво на озвучаването с мощност над 50Kw, осветлението и специалните лазерни ефекти, ще очароват публиката и ще надминат очакванията на всеки посетител.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !