Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

На 8-ми декември Goldie, в новогодишната нощ Jerome Isma-Ae и Matthew Dekay в Yalta Club

отпечатай новината

02.12.2010 17:00 | Видян 2901 пъти

На 8-ми декември Goldie, в новогодишната нощ Jerome Isma-Ae и Matthew Dekay в Yalta Club

Програмата за последния месец от годината започва с DJ номер 7 в света Gareth Emery на 3-ти декември.

 

А това е гаранция за вдъхновяващ пърформанс и качествената смесица от trance, progressive, electro, и techno звучене. На 4-ти, събота в Junior Suite е първото парти на Provalite` - сайт, който ще излезе наяве след Нова година и в него са събрани хиляди снимки на развеселени купонджии от партитата на Yalta Club и от летните събития на Solar.

 

Партито ще бъде за всички, които обичат да купонясват толкова много, че след всяко излизане се чувстват тотално....нека си го кажем – провалени.
На 8-ми декември, по покана на клуба и Camp Sessions, специален гост ще бъде Goldie. Златното момче на Drum&Bass-a, Konspirator, Emil Prize & Bruhu, ще превърнат Yalta в истинско гето, а студентския празник в незабравимо изживяване.

Вторият четвъртък от месеца (9-ти декември)  е запазен за “In vinyl we trust”, музика от 80-те години, свирена изцяло на грамофонни плочи. Това е проект за истински ценители, с музика, която до сега не е звучала в Yalta. В самия house сет дори се чуват фрази от български песни, защото плочите са на родния лейбъл Balkanton.

На 10-ти декември, DJ J.Louis от световно известния парти бранд Matinee идва, за да донесе усещането за Барселона и музиката, за която хора от целия свят пътуват хиляди километри.
Партито Addicted to music е със запазена дата – 16-ти декември. Нощта е превъплъщение на едноименното радио шоу, излъчващо се всеки понеделник по Nova, което  неотдавна грабна и наградата "Best DJ Radio Show Of The Year 2010".

„Theatre events presents Snow white” е купонът на забавната актриса от Нова тв Бианка Илич и Илко Ганев. Какво парти би могла да направи Бианка, освен Супер парти!? И все пак организаторите загатват само част от изненадите, които подготвят: шоколад ще се лее от истински фонтани, джуджета ще те задяват с палави игри, а самата Снежанка ще се опита да си остане заспала в стъкления ковчег. Дали ще успее, или Juan Alvarez ще я събуди със своята енергична музика, ще разберем на 17-ти декември.
Любимецът на българската клубна сцена Victor Calderone идва на 18-ти, DJ-ят който събира над 6000 души на Cacao, няма нужда от представяне, а само от издръжливи танцьори.

Camp Sessions по традиция ще запали настроението преди Коледа на 23-ти декември. На 25-ти следва CHRISTMAS WILL BE HOT, с главни действащи лица Mr.&Mrs. MOOSE. 26-ти е неделя, но едва ли някой ще си помисли да почива, защото идва големият Mark Knight.

Но най-голямата изненада подобаващо ще е в новогодишната нощ. След най-успешните партита на 2010, както в Yalta Club, така и на Solar, годината ще завърши повече от запомнящо се не с един, а с двама специални гости - Jerome Isma-Ae и Matthew Dekay. А най – приятната част е, че купонът няма да приключи в утрото на 1-ви януари, а ще продължи през целия ден. Ограничен брой билети за новогодишното парти ще бъдат пуснати в предпродажба на цена от 30 и 40 лв. в мрежите на Eventim&Ticketstream. А за тези, които искат да си осигурят запазено място в клуба, кувертът ще е 100 лв., като включената консумация е 50% от сумата.  

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !