Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Matinee донасят усещането за Барселона в Yalta Club

отпечатай новината

02.12.2010 15:00 | Видян 2692 пъти

Matinee донасят усещането за Барселона в Yalta Club

Yalta Club влезе в програмата на Matinee World Tour 2011! Това означава само едно, на 10 Декември в София ще се разлеят духа на Барселона, усещането за лятно beach party на Ибиза, горещата музика на Matinee! Световният парти бранд  се ражда в Барселона преди десетилетие, днес е с постоянно резидентство на Белия остров и обикаля най – добрите клубове по целия свят. Всъщност Matinee в Испания е нещо като Solar за Yalta Club тук – имената, които стоят зад парти бранда са същите, които стоят зад клубовете Souvenir, DMIX, La Madame, Café ole – Барселона и Amnesia в Ибиза.

Успехът на Matinee лежи върху ясната философия за уникалността, изградена върху основите на  разнообразието и спектакъла. Партитата им са наистина зрелищни като най – известните от тях са: Circuit, където миналата година се забавляваха над 60 000 души; La Leche (означава мляко), провеждащ се освен в Испания и в Лондон; Фестивалите Winter & Summer Matinee са пътуващи брандове по целия свят. Тази година 14000 души уважиха зимното издание в емблематичния Pabellon Olimpico de Badalona.
Събитието, от което ние ще бъдем част е Matinee World Тour. Това е идея, която става реалност през 2006 г. и до днес турнето е осъществило над 600 събития, събрали повече от 1000 000 гости. Matinee идва с един от своите топ DJ J. Louis. Неговата връзка с лейбъла започва с резидентство на така наречените Matinée Mornings, афтър партита  в Space и El Divino, Ибиза. В момента той е резидент в няколко клуба в Барселона и обикаля света като представител на парти бранда. Той е миксирал всички компилации на Matinee и е участвал в съвместни проекти с DJ Chus Soler, Victor Calderone, Morillo и много други от най – големите имена в този бизнес. На въпроса дали музиката, която свири и продуцира е комерсиална, той дава отговор, че всичко в своя край, се комерсиализира, особено стигне ли до радио станцията, но не трябва да забравяме, че много преди това, всеки хит се ражда именно в клуба.

След като пътуващото представление завладя неповторими места като САЩ, Дубай и Азия, дойде ред и на нас, да се потопим в атмосферата, заради която хиляди хора от цял свят пътуват стотици километри. Adultempo & Аз, Yalta Club решихме, че не ни се пътува и повикахме Matinee тук, в България. На 10 Декември, Goergo B ще подгрява J.Louis в голямата зала, а Juan Alvarez ще свири за всички в обновената Junior Suite. Благодарение на музиката, Go Go танцьорите и специлната декорация в тази нощ, Аз Yalta се преобразявам напълно, за да стана част от световноизвестните партита, за които целият свят говори.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !