Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

“Една новина” от Джина Стоева и Ивена

отпечатай новината

04.11.2010 10:40 | Видян 5343 пъти | Гласували 1

“Една новина” от Джина Стоева и Ивена

Джина Стоева и Ивена записаха съвместна песен със заглавие ''Една новина''. Изпълнителките на ''Ара мюзик'' са от един град и са приятелки и колежки повече от 8 години, но за първи път работят по общ музикален проект. Парчето е весело и динамично, с интересна тематика и закачлив текст. То засяга клюките за популярните личности, които витаят в общественото пространство.

''Една новина'' вече има и видеоклип. Той е много цветен и по-различен от всичко, правено напоследък в попфолк средите. В него двете певици изумяват с няколко нестандартни визии. На моменти Джина е с обинтована глава, а фризурата на Ивена наподобява горгоната Медуза (чудовище с женско лице и змии вместо коси), като всяка ''змия'' има говореща уста. За да провокират още повече, двете дами се появяват ту с хавлиени кърпи или ролки на главите, ту с превръзки на очите, носят уникални балетни костюми или секси бельо, показващо се под елегантно сако...

Любопитното в случая е, че всички идеи за този оригинален стайлинг са на самите изпълнителки. Те са много доволни от реализацията на техните хрумки, а и резултатът от добрата работа вече е на лице. Джина и Ивена са затрупани от поздравления от фенове за хитовото парче.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !