Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джина Стоева остана без обувка в Турция

отпечатай новината

17.09.2010 13:00 | Видян 8824 пъти

Джина Стоева остана без обувка в Турция

Изпълнителката на ''Ара мюзик'' се завърна преди броени дни от Турция. Там тя беше на участие със своя колега Ерик. Поканата за гостуването им дойде от кмета на град Чорлу – Али Чимен, който е близък приятел на певицата. Тя го подкрепи в предизборната му кампания и, както самият той казва, му беше на кадем.

По време на участието се завихрил страхотен купон. Публиката аплодирала Джина и я приканяла да се качи да танцува на маса. Тя отначало се дърпала, защото “по принцип не прави такива неща”, но – повлияна от силните емоции – накрая склонила.

Изненадата за нея обаче дошла, когато решила да слезе отново на земята. Певицата с учуда установила, че й няма едната обувка. Ясно било, че не е кражба – иначе биха отмъкнали и двете. Тя се обърнала към управителите на заведението, но те й обяснили, че най-вероятно някой нейн фен си е взел едната обувка за спомен и в този случай няма какво да се направи.

След първоначалното смущение, Джина вече се връща с усмивка към случката. Тя коментира, че фенската любов е безгранична – ражда всякакви идеи. Освен всичко друго, така се е появил още един повод за шопинг-тур в търсене на сценични обувки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !