Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Светльо Витков напълни касичката на Марк О’Селски за нецензурни думи

отпечатай новината

29.10.2010 11:40 | Видян 3729 пъти

Светльо Витков напълни касичката на Марк О’Селски за нецензурни думи

В четвъртък вечер анимационният  водещ от предаването „На инат” по ТВ7 - Марк О`Селски, си беше поканил „Скакауеца” с три черни колана - Светльо Витков. Светльо влезе в студиото на заден ход и успя да подобри рекорда по брой нецензурни думи, казани в предаването.

Марк О’Селски се беше подготвил с касичка, в която госта да слага пари за всяка неприлична дума, която употреби в студиото, за да има пари за глобата от СЕМ. До края на интервюто тя доста натежа, но тези мерки не спряха логореята на Светльо. Той спомена, че за него в България и особено в телевизията, много хора са като анимационни герои.

След като обсъдиха гей скандала в РЗС и това, че Светльо иска вече да живее на село, колко голям родолюбец е и много други теми, които нямаха нищо общо една с друга, Марк О’Селски най-накрая успя да фокусира вниманието на госта си и да го попита какво е  постигнал за 20 години творчески напъни и усилия.

„Аз съм 40 годишен вече, така че се напъвам, откакто съм се родил. Същественото, което излезе е, че родих единство, творчество и красота”, заяви Витков.
Марк О’Селски попита певеца дали си е платил авторските права на Сузи Куатро и Крис Норман, за да им ползва мелодията за своята песен. „Сузи Куатро какво я боли, и дали е 4x4, куатро и така нататък въобще не ме вълнува” - отговори той.

В края на разговора Светльо Витков каза, че иска да е патка за да го отсвирват постоянно, а водещият отговори: „Това ми е 99 –тото предаване и досега не съм казал толкова простотии и чувал също така, много ти благодаря за което”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !