Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Камен Воденичаров: В България е по-добре да си проститутка, отколкото хамалин

отпечатай новината

28.10.2010 13:40 | Видян 4257 пъти

Камен Воденичаров: В България е по-добре да си проститутка, отколкото хамалин

В сряда вечер специален гост в предаването „На инат” по ТВ7 беше актьорът, певецът и ТВ водещ – Камен Воденичаров.

Марк О’Селски побърза да го попита как се е навил отново да се завърне на малкия екран и както се казва в една реклама: „За пари ли... За много ли?”. Камен в същия дух отговори: „За мноого” и категорично отрече да е част от плана за източване на БНТ. Той отказа да спомене дали в договора му има клауза, която да определя при какъв рейтинг предаването му може да бъде спряно.  „Служебна тайна”, заяви Камен и не се поддаде на аргументите на водещия, че една обществена телевизия не бива да има такива тайни.

Воденичаров похвали новото ръководство на медията, в която сега се подвизава, но изрично подчерта, че това не е подмазване.

Марк върна отново лентата назад и подсети госта си за предаването  „Ку-ку” и скечовете с двете проститутки и хамалите. „Хамалите продължават да носят каквото е необходимо” – отговори Камен, но на въпроса дали е по-добре да си хамалин или проститутка в България, той отговори „Май е по-добре да си проститутка.” Още един въпрос вълнуваше дългоухия водещ и той бе дали навремето Хачо Бояджиев е спрял „Ку-ку” по поръчка. „Предаването бе спряно, когато се разработи тезата, че една обща икономическа групировка „Мултитрон” управлява държавата” - отговори Камен. Марк О’Селски от своя страна обеща, че ще пита лично Хачо, който ще му гостува в края на седмицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !