Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лили Игнатова:Има конфликт във федерацията по художествена гимнастика

отпечатай новината

06.10.2010 12:20 | Видян 4170 пъти

Лили Игнатова:Има конфликт във федерацията по художествена гимнастика

Във вторник вечер гост на магарето Марк О’Селски в „На инат” беше златното момиче на България Лили Игнатова. Двамата говориха предимно за новата кампания на Лили, която цели да набере средства за клубовете в страната и за сегашното състояние на художествената ни гимнастика.

Игнатова уточни, че мотото „България има още златни момичета” не е толкова точно и сподели, че по-подходящо е да се каже, че България може да има такива. Тя изрази мнение, че масовият спорт ражда шампионите и е наивно да се смята, че ако влагаме само в лидерите, ще има реална възвращаемост.

Във видимо лошо настроение Игнатова отказа да коментира бронза на националките ни от Москва, както и треньорските умения на Илияна Раева. „След като тя е доволна от себе си, след като  федерацията е доволна, щом ѝ гласува доверие, аз не мога да коментирам”, категорична бе тя. 

На въпрос дали има конфликт във федерацията по художествена гимнастика, тя отговори положително. „Много силни хора не могат да се разберат кой е правилният път, за да се върнем отново на върха. Резултатите потвърждават, че нещо не е както трябва. Ако нямаше конфликт, сега щяхме да имаме златни медалистки” – заяви Игнатова.

Марк й пусна част от филм, посветен на златните момичета, в който Игнатова отговаря на въпрос дали иска да седне в стола на Нешка Робева. Коментарът и пред зрителите на „На инат” беше, че след като вече е била начело на националния отбор, може да даде положителен отговор на въпроса и да потвърди думите си отпреди 25г., че „не е само до искане, а дали можеш”. „Мъдростта е да знаеш кога да се откажеш. Тя отказа да отговори дали са истина легендите, които се носят за тормоза и спорните методи на Робева, оправдавайки се със стилистиката на вечерното шоу.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !