Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Георги Христов с участие в „Bailando” и „Великолепната шесторка” ?!?

отпечатай новината

17.09.2010 11:40 | Видян 4018 пъти

Георги Христов с участие в „Bailando” и „Великолепната шесторка” ?!?

Свързването на името на Георги Христов с форматите „Bailando” и „Великолепната шесторка” е поредната спекулация с популярността и репутацията на певеца. Преговори с него за участие в тези предавания не са водени, а още по-малко по финансови въпроси. Такава информация не е разпространявана и от неговия пресцентър, нито някой е потърсил връзка с него.

Тези измислици и фантазии с името на Георги Христов са или пореден опит на некомпетентни журналисти да уронят престижа на артиста, или желание на телевизионните продукции да си правят евтина реклама в началото на сезона, като разпространяват неверни твърдения, в което той не иска да вярва.

Георги Христов е отвратен от тези манипулации с името му и за пореден път се убеждава, че се превърнахме в една „жълта” държава с „жълти” медии, формиращи „жълто” общество с „жълти” човешки стойности и съзнание, а той в този цирк не желае и няма да участва. Георги Христов доказва и защитава своето име като личност и творец единствено и само на сцената пред своите почитатели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !