Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Георги Христов ограбен в Бургас!

отпечатай новината

12.08.2010 16:20 | Видян 5149 пъти

Георги Христов ограбен в Бургас!

Грандиозни скандали за малко да отложат концерта на Георги Христов в Летния театър в Бургас. Естрадното величие пя пред обидно малко публика в морския град на 8 август, а на всичко отгоре бе и ограбен, пише столичен седмичник.

Час преди началото на концерта гримьорните на Летния театър са били атакувани от крадци. Апашите отмъкнали мобилния телефон на Георги Христов, задигнали и чантите на две от подгряващите певици от формацията "Черно море", в които има немалка сума пари, мобилни телефони и документи.

Изнервен до краен предел от ситуацията, Георги Христов до последно се двоумеше дали изобщо да пее. "Тръгвам си, с такива тъпунгери работа не може да се върши!", ядосваше се изпълнителят на организаторите на концерта.

Георги Христов бе афектиран от това, че месец преди появата су в Бургас дал 5000 рекламни плаката на организаторите, които те трябвало да разлепят из морския бряг. Това обаче не се случило и така звездата се унижавал да пее пред рехава публика. Едва около 200 човека бяха дошли в Летния театър в Бургас, за да чуят естрадното величие. Досега Георги Христов винаги е пял пред препълнени трибуни в морския град.

В крайна сметка той реши да излезе на сцената. "Правя го от уважение към вас", обясни на малцината дошли зрители Георги Христов. След което по микрофона разказа за неуредиците и за обира в гримьорната. "Предстои ми концерт във Варна. Дано поне там организацията да е както трябва", пожела си звездата на финала на музикалното шоу.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !