Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Георги Христов с турне в Канада

отпечатай новината

04.11.2008 14:25 | Видян 3392 пъти | Гласували 1

Георги Христов с турне в Канада

Серия от концерти ще изнесе звездата на българската поп музика Георги Христов зад Океана.

Турнето на певеца обхваща няколко града в Канада и стартира на 7 ноември в Rozsa Centre Concert Hall в Калгари.

През следващите два дена Георги Христов ще пее във Vincent d`Indy Concert Hall в Монреал и в AYC Concert Hall в Торонто.

На 15 ноември гласът му ще звучи и в Queens Avenue United Church във Ванкувър – църква, спечелила си репутация на място, където се изявяват изтъкнати, предимно класически музиканти.

Интересът към предстоящите концерти на Георги Христов е огромен. По думите на организаторите за заявки се обаждат не само представители на българските общности в съответните градове, а и чужденци.

Докато билетите са вече на привършване, заелите се с подготовката на събитията са в трескава надпревара с времето за уреждане на последните детайли.

Програмата, която Георги Христов ще представи, включва едни от най-големите хитове в репертоара му, както и песни от последните години.

Преди дни Георги Христов беше отличен с „Кристална лира” на ежегодната церемония по връчване наградите за изключителни постижения в областта на музикалното и танцовото изкуство. Призът е за албума CAMINO и за спектакъла му в зала 1 на НДК на 10 октомври тази година.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !