Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вълшебната приказка на Биляна Йотовска и Невена Воденичарска продължава тази събота в Ескейп

отпечатай новината

22.02.2010 16:45 | Видян 8591 пъти

Вълшебната приказка на Биляна Йотовска и Невена Воденичарска продължава тази събота в Ескейп

Нa 27-ми февруари парти кралиците Биляна Йотовска и Невена Воденичарска са подготвили бляскаво завръщане на най-красивото си шоу, след близо един месец отсъствие от сцената на елитният столичен клуб Ескейп.  Ослепителният тандем натрупал опит от сцените на световни DJ-и, като Paul Oakenfold, Bob Sinclar, Pete Tong, Danny Tenaglia, Roger Sanches, Victor Calderone, Sandy Rivera, Steve Angello и Dimitry from Paris е неуморен! Само за няколко месеца от старта на самостоятелният им проект Тhe Secret Garden през октомври, двете ангелски лица на българската модна и парти сцена успешно завъртяха  още две собствени клубни продукции «Fairy Tale» и «Love is in the air” с тотал от 12 шоу-перформънса в различни клубове в страната. Tази събота предстои четвъртата част от проектa им - Тайната Градина. Зад пулта на специално декорираният за вечерта клуб Ескейп на Ангел Кънчев 1 ще застане резидентa на Fly bar/Sunny Beach/ -  DJ Vlado. Биляна и Невена ще облекат танциьорите си с нови приказни костюми на Донка Боева, a гостите ще имат възможността да се насладят на сексапилният женски МС вокал, в лицето на Мария Миоко.

Мария Юлиянова или както повечето я наричат Мария-Миоко, вече 13 години се изявява като вокалист, а през последните години и като МС-master of concert.
 Родена в град Варна, завършва висшето си образование като финансист и програмист, но влечението и по музиката си остава и до днес.
 Автор на множество песни, текстове и вокали, използвани от имена като Tony Thomas, Mastiksoul, Roby Mannarini и други днес
 eлектронният звук и стилове като Chill Out, Jazz, Funky и Progressive са водещи в авторските изяви на Мария-Миоко.
 Може да си попадал на нейно изпълнение в Extravaganzza, Arrodance, Bedroom, Makalali, Planet, Kargo и други, но нейните изяви не спират до границите на България. Работила е в Германия (Кьолн), в пиано бар’Мелоди’ (едно от местата, на които Lionel Richie е гостувал по същото време), Швейцария, Австрия, Турция. Младата певица е откритие с голям потенциaл и уникална способност да накара хората да се забавляват истински.

Моделите на агенция Визаж  Биляна Йотовска и Невена Воденичарска обещават и тази събота едно бляскаво сребърно парти с много красота, скрита магия и тайни сред дърветата. Всички, които искат да избягат от еднообразието на ежедневието си, могат да се скрият в Тайната градина – приказните врати ще се отворят час преди полунощ в клуб Ескейп.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !