Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Биляна Йотовска и Невена Воденичарска представят

отпечатай новината

05.10.2009 17:40 | Видян 11800 пъти

Биляна Йотовска и Невена Воденичарска представят

Столичният топ клуб Ескейп записал в историята на нощна София два парти сезона с най-много международни гости на месец е решил да направи завой на 180 градуса в клубната си политика и да избере българското за парти пътешествието си 2009/2010. След успешните клубни приключения като Roboloco и Minimalism, елитният дансинг на Ангел Кънчев 1 в центъра на София ще стане домакин на един различен и амбициозен проект. На 9-ти октомври е премиерата на The Secret Garden Show –гарантиран триумф на сетивата, зад който се крият две aртистични ангелски лица. Добре познатите в парти средите Биляна Йотовска и Невена Воденичарска ще ви накарат да се размечтаете за райските градини и ефирни същества с новият си проект The Secret Garden.

«Искаме да избягаме от комерсиалните танци, които се случват в нощните клубове и да наложим нов тип перформанс-импресия, която кара хората да фантазират и ги пренася в друг свят - приказен и красив. След близо 10 годишни изяви по модните подиуми в страната и чужбина и участия в “dance event”-и на най-големите DJ- в света, ние подготвихме собствено шоу “The Secret Garden” – споделят топмоделите на агенция «Визаж» .

Вдъхновени от мистерията и красотата в природата, светлинатa и любимата си детскa книжка на Франсис Бърнет /”Тайната градина”, в която е описано точно това място/ двете дами са решили да преобразят столичният топ клуб в петък вечер. Специалните костюми, които ще бъдат представени на 9-ти октомври, са дело на талантливата дизайнерка и гримьорка Донка Боева. В денс перформанса ше бъдат представени модели от най-новата колекция бельо на световната марка Sloggi, а приказната декорация ще бъде  на Анна Панайотова /стилист и художник, която декорира Зимният Дворец за гостуването на Paul Van Dyke/. Музиката е поверена в нежните ръце на най-добрата сред дамите у нас зад пулта -Мис Лидия и колегата и диджей Габриел.

“Искаме да превърнем вечерта в изключително преживявяне за присъстващите и всеки да се почувства,като герой, попаднал на специално място! Целта ни е, да накараме хората да се усмихват повече и да бъдат част от нашата чиста фантазия, без напрежение и отрицателна енергия. „Тайната градина” е място, на което всеки може да попадне, стига да отвори сърцето си, защото тя е точно там-вътре в нас. Ние искаме да я покажем на хората, да я споделим, защото смятаме, че красотата не е създадена, за да стои скрита или заключена. За нас българската клубна сцена и публика са достигнали до такъв момент, че да могат да възприемат денс перформанса, като начин на изразяване.”- разказват за проекта си двете хубавици.

«Желанието ни е това парти да стане ежемесечно събитие и благодарим на клуб Ескейп за предоставената ни възможност това да стане реалност! Благодарим на фризьорски салон „Кокона” и на най-голямата българска авангардистка-Мира Бачварова, която допринесе за нашето вдъхновение!” – споделят дни преди шоуто Невена и Биляна.

24 годишната aпетитна брюнетка  Биляна известна и като "Miss Sloggie”  е красавица, с която може да си говориш продължително, без да ти стане скучно. Занимава се едновременно с много неща, но основно сред тях е модата.   Позирала  e три пъти за "МAXIM" като краси корицата му през Юни 2008 и Септември 2009,  a тази година освен,  че засне нова супер секси фотосесия за мъжкото списанието влезе в класацията "МAXIM Тор 100" на заветното 7-мо място.  Едва ли сте я пропуснали и на корицата на списание PLAYBOY (Октомври 2008). Преди няколко месеца новото попълнение в екипа на предаването "Царете на комедията" Йотовска се класира за финала на Pacha Model Awards в Ибиса. Колежката й и най-добра приятелка Невена Воденичарска (любим модел на Носителката на Златна игла на Академията за мода Мира Бъчварова) през последните години е един от най-активните модели на Visages model group на модния подиум. Освен в ревютата на Escada, VJC, MaxMara, Жени Живкова и Totally Erected, Невена участва в реклама на Мтел и в клипа на Крум "С близалка в ръка".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !