Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Биляна Йотовска и Зайнеб разкриха схема за вербуване на компаньноки

отпечатай новината

28.01.2010 13:15 | Видян 9929 пъти | Гласували 1

Биляна Йотовска и Зайнеб разкриха схема за вербуване на компаньноки

Светският репортер на „На кафе" Зейнеб и моделът Биляна Йотовска разкриха схема за вербуване на млади и красиви момичета за елитни компаньонки.

Двете гостенки на Диана Любенова разказаха как към тях са били отправяни покани да спечелят бързи пари.

Една вечер Зейнеб попада в шарена компания. Една от жените, с които се познават бегло, я пита с какво се занимава в момента. По това време репортерката е без работа и казва, че не прави нищо особено.

Следва покана в офис за среща, на която да се обсъдят съвместни проекти и евентуалното ангажиране на Зейнеб за водеща на различни събития.

Звездата от „Big Brother 1" отива на среща, на която й предлагат да й направят сесия по бельо. Тя отказва. На излизане от офиса с нея говори офис мениджърката „по женски". Младата дама също се опитва да я привлече за каузата и назовава конкретни суми, които Зейнеб би могла да спечели.

Обяснява, че ако се притеснява от това, че е известна, „нещата" ще се случват извън границите на България с клиенти, които не са българи. Зейнеб отказва. Следват няколко телефонни обаждания от страна на кастинг агенцията, на които репортерката не отговаря.

При Биляна Йотовска нещата се случват почти по същия начин. Предлагат й да отиде за един час „на кастинг", от който може да изкара 8000 лева. Биляна отказва.

Красавицата, която чака първото си дете, изрази разочарованието си от факта, че голяма част от момичетата, които работят като компаньонки, наричат себе си модели, като по този начин уронват престижа на професията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !