Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Хранят Андреа с фазан и пъдпъдък

отпечатай новината

28.01.2010 18:00 | Видян 16959 пъти | Гласували 1

Хранят Андреа с фазан и пъдпъдък

Андреа ще се подкрепи с крехко фазанско и пъдпъдъче преди участието си във "Версай" утре вечер. Сексапилната певица ще хапне малко преди да зарадва феновете си в ресторант  "Тоскана".

Половинката на Кубрат Пулев е изискала в менюто й да има само здравословна храна, тъй като не иска да трупа излишни мазнини по изкусителните си форми. Менюто на заведението й било предоставено, за да може тя да набележи кои храни влизат в строгата й диета. Въпреки екзотичните ястия, с които може да се похвали кухнята, тя решила да наблегне на крехко птиче месо, за да не я гложди съвестта. За първи път видяла да се предлагат кулинарни изкушения от бизонско, антилопско и кенгурско, пише в. "Марица".

Обяснила, че ще ги консумира единствено, ако фитнес инструкторът й даде картбланш. Затова си запазила правото да опита от изкушенията при следващото си гостуване под тепетата във "Версай". Не ям много. Особено преди участие никога не си позволявам да прекаля, тъй като ми става тежко. Бих искала да съм в перфектна кондиция за верните си фенове, споделила Андреа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !