Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Никой не иска да слуша Фики

отпечатай новината

05.07.2018 13:28 | Видян 1983 пъти

Никой не иска да слуша Фики

Звездата на Фики Стораро неочаквано започна да залязва, интересът към него драстично спада, а феновете му се топят като сняг, пише Галерия.

Само допреди година всички прогнозираха, че синът на Тони Стораро ще надмине по популярност баща си, но драстично спадналият брой на ангажиментите на младия певец опровергават тази прогноза.

През юли поканите за участия валят като пролетен дъжд. Не такава обаче е ситуацията при Фики, който през юни имал няколко участия, а три от тях били в дискотеките, които са към Пайнер. Четвъртият ангажимент бил в заведение, което пък се води като ведомствено на музикалната империя.

Още по-куриозното е, че в момента в най-оборотните дискотеки не звучи нито една песен на Фики, докато дебютната на брат му Емрах, която е в дует с Емилия, се радва на небивал интерес. Заради творческата криза шефовете на Стораро обмисляли да намалят хонорара му, за да трупа повече участия.

За момента Фики извисява глас за 5 бона на вечер, но управителите на заведения твърдели, че този хонорар е твърде висок и реалният му размер е 3 бона.

Кариерата на Фики тръгна надолу след гафа с песента ls This Love, която излезе в края на 2016 година. След нея той не успя да изкара нито един тотален хит, а песните му станаха еднотипни.

Покрай Фики бе създадена голяма медийна истерия заради изградения му образ на плейбой и секссимвол. След като се ожени и стана баща, много от младите момичета спряха да се интересуват от него.

Точно поради тази причина баща му Тони Стораро навремето дълго време криел, че е женен, за да задържи дамската аудитория. Дори когато става ясно обаче, че е женен с дете, това не му пречи да продължи да гради успешната си кариера.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !