Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Секс скандал с бивш селекционер на...

Бившият треньор на бразилски футболен тим за жени...

Фики мечтае за световната сцена

отпечатай новината

22.05.2018 16:12 | Видян 1730 пъти

Фики мечтае за световната сцена

Попфолк звездата Фики Стораро призна, че мечтае да излезе извън границите на българската музикална сцена.

„Мечтая за признание и извън пределите на нашата прекрасна родина. Винаги съм мечтал за европейска и световна сцена, защо не, животът е пълен с изненади”, казва певецът, като допълва, че вдъхновение черпи най-вече от семейството и феновете си.

Въпреки това е категоричен, че не би сменил адресната си регистрация с такава в друга държава. „Тук се чувствам най-спокоен и в мои води, все пак камъкът си тежи на мястото. Имам голямата надежда България да се съвземе, да можем да върнем и младите хора, които отидоха да учат и работят в чужбина. Ще ми се да сме си тук всички и да сме по-единни“, призовава изпълнителят на Аз измръзнах.

Той работи по нови проекти и към настояща дата обмисля и дует с по-малкия си брат Емрах, чийто дебют в музикалните среди бе с песента По такива си падам с Емилия, пише Монитор.

„Имаме такива идеи с малкия ми брат Емо, той е много музикален и наистина има талант. Песента им с Емилия се получи доста добре, много ми харесва. Надявам се и в бъдеще да продължава в същия дух, но аз казвам, че все още му е рано, той е на 15 години, ще навърши 16 години в края на годината. Може би трябва да изчака още година-две, да се подготви, да излезе здраво стъпил и да покаже, какво може“, смята още Фики.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !