На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Бившата на Фики провокира в нета

отпечатай новината

05.06.2018 11:58 | Видян 2500 пъти

Бившата на Фики провокира в нета

С чисто ново деколте се фука бившата любов на Фики Стораро. Фолк певицата Джулия, която бе луда по наследника на Тони Стораро запали мрежата с буйно деколте.

Чалга звездата се пусна в социалните мрежи със снимки по бански и предизвика фурор. Досега Джулия разкриваше в клиповете си стегнато тяло, тъй като е маниачка на фитнес тематика. Голям проблем за нея бе малката пазва, а фолк почитателите обичат да гледат щедри деколтета, пише „България днес”.

В желанието си да стане по-популярна, Джулия инвестира солидни средства в бюста си и вече е с няколко размера на сутиена по-впечатляваща. Засега мадамата се ограничава само със снимки, но огромната придобивка вероятно ще „дефилира” скоро в някой неин клип.

Джулия стана известна като гадже на Фики, когато той изгряваше на музикалната сцена. Лично с негово съдействие тя стана част от музикална компания „Пайнер”. Певческата й кариера започна слабичко, но постепенно започна да прави хитове и се наложи.

Все по-често получава и покани за участия.

След като Фики я заряза, за да се ожени за Гюлджан, Джулия доста страда. Изпълнителката прие тежко раздялата им, като и до днес избягва да се засича с него, дори по служебни срещи.

„Джулия беше лудо влюбена във Фики. Обожаваше го, но той реши да я разкара. Тя не можеше да повярва, че голямата й любов я е изоставила. Депресира се и реши да вложи всичките си сили в музиката.

Стана работохоличка и в момента е успешна изпълнителка”, коментират близки до съдбата на изпълнителката.

Певицата вече има дори международни изяви, като през почивните дни гостува в Германия, където забавлява местната българска диаспора.
Присъстващи на купона разказват, че представянето й било впечатляващо и умее да забавлява почитателите си. Джулия дълго време твърдеше, че няма нов мъж до себе си и предпочита да е сама.

В публичното пространство упорито обикалят слуховете, че има до себе си заможен и доста възрастен мъж, който я подкрепя. Двамата обаче се разбрали да пазят в тайна връзката си.

Певицата не споделя дори с колежките си, тъй като се притеснява, че много бързо ще се разчуе и още една нейна връзка ще приключи неуспешно.    

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !