профили

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова

Рождена дата: 24.01.1980
Пол: Жена

Цеца (по-известна като Цеци) Красимирова Петкова е родена на 24 януари 1980 година в Мездра. Хубавицата е зодия Водолей. Още като ученичка се мести в Елин Пелин, за да се запише в местното в хореографското училище. "В града всички ме познават", смее се днес манекенката. Забелязват я и от агенция "Визаж". На 17 г. се явява на конкурса "Мис Шопкиня" с фамилното си име. Записана е като Цеци Петкова. Печели безапелационно. В журито е и писателят Дончо Цончев. Още същата година е избрана за най-добър модел на България. Най-добрият модел на България за 1997 г. признава, че едва 10-годишна е усетила първия досег с модата. Тогава красивото дете Цеци е записано на курс за модели, който постепенно възпитава на дисциплина и отговорност манекенката с котешки очи. След като е обявена за най-добър модел на България, красивата нашенка отива на конкурса най-добър модел на света, в който се състезава за приза с още 80 претендентки за короната. Неочакваното се случва - Цеци Красимирова става най-добрият модел на Европа за 2007 година. Модни агенции от Италия и Франция я затрупват с предложения за работа. Но тя решава, че детето, което е на път, е по-важно от кариерата й. Тогава Цеци е едва на 18 години. Ражда дъщеричката си Джудит. "Тя ми е одрала кожата", радва се Цеци. Днес малката е висока почти колкото нея.
По-късно се разделя с бащата на детето, но си остават приятели и заедно се грижат за отглеждането му. Напълнява близо 30 килограма след раждането. Никой не може да си представи, че някога ще се върне на модния подиум. Цеци обаче може. Прави всичко възможно. Смъква излишните килограми само за два месеца и половина. Единствената й храна са ябълките. Пие по 3-4 литра минерална вода. Блъска във фитнеса от зори. Завръща се победоносно на модния подиум. С перфектните мерки 90-61-91 и височина от 1.77 см българският топмодел работи както в България, така и в чужбина.
“Мъжко момиче, което все се бори сама с живота, непредвидима, избухлива, интересна, фрапантна, жената­ вамп, жената хиена, буен нрав, силен характер". Така шефката на агенция Визаж Евгения Калканджиева определя Цеци Красимирова.
Цеци Красимирова се оказа на фронта на войната в престъпния свят, на площад Дам в Амстердам, където застреляха Косьо Самоковеца, а тя самата беше ранена в главата от същия куршум. Зловещото парче остава в кухината под едното й око. Докато фаталната жена се бореше за живота си в болница в Германия, в България се чуваха насмешливи подмятания.
Косьо Самоковеца за Цеци е голямата любов. "Да. И каквото и да говорят сега за него, за мен той ще си остане един от най-невероятните мъже, с които съм била. Той ме научи как да бъда силна и да не се огъвам пред трудностите. Той често обичаше да казва: "Това, което не ме убива, ме прави по-силен!"", разказва тя пред пресата. Куршумът удари нея, но отприщи и канонада от думи
 Личният живот на топманекенката винаги е бил коментиран. Все я свързват с имената на известни персони. Скандалите се редуват един след друг. Клюката я сочи за любовница на малкия Маргин, който я завел навремето във Визаж, на Георги Илиев, на бившия нападател на Левски Георги Иванов, в чиято компания е забелязвана и в момента. Наравно с любовта си към ревютата, обучението на млади модели и грижите за дъщеря си, Цеци намира време и за любимото си хоби – танците. Многолики като лицето й са страстите на красавицата – грижа за домашния уют – апартамент над салона на Мая Илиева на Патриарха, наравно с увлечението по екстремни спортове.

отпечатай новината

Новини

Цеци плажува пред дома на Меси(СНИМКИ)

Цеци Красимирова, която от години живее, а се и омъжи за...

Цеци Красимиорва язди без ръце(ВИДЕО)

Топмоделката Цеци Красимирова се научи да язди в галоп с...

Цеци Красимирова на гости на Шакира и Пике

"Живея в Барселона в имението, което съпругът ми...

Щерката на Цеци Красимирова се сгоди

С диамантен пръстен на ръката е щерката на Цеци...

Две монахини в битка за 1 млн. долара в шоуто на Цеци Красимирова

Бившата манекенка Цеци Красимирова дава награда от един...

Мъжът на Цеци Красимирова раздава $1 милион в риалити

Бизнесменът Майкъл Струмейтис, който се прочу у нас след...

Цеци Красимирова продуцира мъжа си в ново риалити

Цеци Красимирова става шеф на мъжа си в ново риалити шоу,...

Няма коментари към този профил !