Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Излезе истината за простреляната Цеци Красимирова

отпечатай новината

21.11.2022 13:22 | Видян 3594 пъти

Излезе истината за простреляната Цеци Красимирова

Тези дни гръмна страховитата новина, че Цеци Красимирова се е простреляла в стрелбището. Заради миг невнимание и вероятно неправилно боравене с оръжие Красимирова произвежда изстрел и куршумът се забива в горната част на ходилото ѝ.

Наш репортер направи неуспешен опит да се свърже с пострадалата, но пък от близък до миската научихме какво наистина се е случило на стрелбището и как се чувства Цеци Красимирова. 

Оказа се, че слуховете за прострелване са силно преувеличени. Огнестрелното оръжие на Цеци се е закачило за колата и тя е стреляла в грешна посока. До инцидент не се е стигнало, макар да е имало всички предпоставки.

"Няма как да е простреляна, нали трябваше да е в болницата в такъв случай. Не е станало кой знае какво, просто очевидец на случката е решил да се разприказва пред медиите, преувеличил нещата, а някои журналисти са предобрили манджата с още допълнения", казва близък до Красимирова.

От думите му става ясно, че все пак Цеци е претърпяла някакъв инцидент, но вероятно става въпрос за леко одраскване или нещо подобно. Със сигурност не е простреляна, както се твърди от два дни насам.

Междувременно миската качи няколко клипчета, в които показва уменията си в стрелбата. Тя е еднакво добра и с пушка, и с пистолет.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !