профили

Къци Вапцаров

Къци Вапцаров

Рождена дата: 23.07.1963
Пол: Мъж

От самия старт на четвъртия ВИП Брадър водещият Ники Кънчев се кодоши с Къци Вапцаров. Той е стара и изпята песен в шоубизнеса, а в шоуто е поканен за сеир. Присъствието на Владо Данаилов го спря да раздува любимите си религиозно – духовни теми. Къци е трудно поносим за съквартирантите си, които му дадоха най-много гласове за изгонване от тв къщата.

Русенецът е роден през 1963 г. Завършва кукловодство в НАТФИЗ. Своята телевизионна кариера започва с детското шоу Кой е по-по-най, което върви и до момента, но по бТВ.

Става звезда с развлекателното предаване на БНТ — Невада през 1993 г. През 1996 година започва развлекателното предаване Риск печели, риск губи за БНТ, което през 2000 г. става първото предаване на първата частна национална телевизия бТВ.

През 2008 година се дипломира като филмов режисьор в НАТФИЗ. Филмът му Добре дошли на Земята е номиниран на 12-ия София Филм Фест, както и на феста Послание към човека в Санкт Петербург, Beverly Hills Film Festival в САЩ, World of Comedy Film Festival в Торонто, Канада, San Lоuis Obispo Film Festival, САЩ, а и на фестивала „Philadelphia Independent Film Festival“, където печели първа награда в категорията best short. Издал е книгите Секс за душата и Енциклопедия на редките случаи. Като актьор дебютира още през 1988 г. в гимнастико-художествения филм Акатамус, а се включва и в прословутия La Donna E Mobile  през 1993 като Пастор. Като режисьор има пръст в продукциите Господ се грижи за всички, Безсмъртието в Древен Египет и Глобална Криза.

отпечатай новината

Новини

Къци Вапцаров алармира за голяма опасност

Легендарният тв водещ Къци Вапцаров, който все още се...

Къци Вапцаров с остър коментар след тв спора на Симидчиев и Мангъров

Скорошният тв спор между д-р Александър Симидчиев и доц....

Къци Вапцаров се пусна гол

Телевизионната звезда от близкото минало Къци Вапцаров...

Къци Вапцаров с признание навръх рождения си ден

Къци Вапцаров е от щастливите хора, родени през лятото,...

Къци забива като Тил Линдеман от Rammstein в Капките

Почит към една от любимите си групи – Rammstein, ще...

Къци обвини Дисни в плагиатство

Властелинът на Колелото на късмета Къци Вапцаров е на...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !