Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Къци Вапцаров с остър коментар след тв спора на Симидчиев и Мангъров

отпечатай новината

18.01.2022 12:16 | Видян 3493 пъти

Къци Вапцаров с остър коментар след тв спора на Симидчиев и Мангъров

Скорошният тв спор между д-р Александър Симидчиев и доц. Атанас Мангъров очаквано предизвика вълна от коментари и в социалните мрежи. Къци Вапцаров, например, е директен в позицията си и в същото време провокира с четене между редовете.

Тв водещият реагира гневно на онова, което е успял да издържи да гледа едва 5 минути, а това, което пише във фейсбук профила си, нямаше как да не провокира реакции.

"Гледах 5 минути... Не издържах, след като видях мазната и подигравателна усмивка на някой, който се смее на човек, който е емоционален и заеква.. принципно няма нищо случайно в българското публично пространство, не случайно е изведен като фронтмен на една позиция, за да се осмее и подиграе тя.. малко хора ще разберат какво казвам...", пише Вапцаров.

И тъй като думите му отприщиха бурен депат, после в коментар той пояснява: "...този пост не беше толкова за едната или другата позиция... винаги съм твърдял, че всеки трябва да има избор и той е редно да бъде уважаван... този пост е за това, което се вижда от снимката, то донякъде може да ни насочи, кой кой е в този "спор" ... мазната усмивка на един човек, докато другия заеква ... това ме инспирира да го напиша... за мен е недопустимо, невъзпитано и арогантно.. и жалко за тези, които не го виждат".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !