профили

Тодор Славков

Тодор Славков

Пол: Мъж

Тодор Иванов Славков е на 38 години и е зодия телец. Роден е в гр. София. Син е на Иван Славков и внук на Тодор Живокв.Братът на депутатката Жени Живкова, наричан от народа Малък Тошко, е първата мишена на наследниците на дядо му във властта. Два дни след като Тодор Живков е изключен от БКП, на 18 декември 1989 г. срещу внука му е заведено едно от най-дълго проточилите се дела в историята на България. Девойка на име Мила Гешева обвинява Тодор Славков като един от извършителите на нейно групово изнасилване, станало година и половина по-рано. По съвместителство, таткото на жертвата е бил в органите на МВР. По онова време Тошко е в Швейцария, където е студент по икономика. За да не бъде буквално отвлечен от българските тайни служби, които пращат специален човек за целта, е приютен във вилата на приятел на баща си Иван Славков. Известно е, че като дългогодишен член на Международния олимпийски комитет, чиято щаб-квартира е край Женевското езеро, Батето има много приятели и добри познати в страната на банките.По-късно нашите полицаи се сдобиват с разрешение за ареста на Тодор и той лежи последователно 8 месеца в швейцарски и 13 месеца в български затвор.Излязъл на свобода и оправдан в съда, също като своя дядо от гениалната адвокатка Даниела Доковска, Тодор Славков се хваща с бизнес. Двамата с баща му даже напускат апартамента си в масивна кооперация до Спортната палата в София. Жилището, където през 70-те и 80-те години се организират най-вихрените и най-тузарскитекупони в България с участието на политически и шоузвезди, е с площ от 373 квадратни метра - вероятно най-големият апартамент в столицата и в страната. На същото място днес живее най-богатият българин Васил Божков.Дискотека "Ескейп" е най-популярното начинание на малкия Славков, приписват му още завод и ресторанти. За разлика от дядо си Тодор Живков, който цял живот остава верен на своята съпруга д-р Мара Малеева и не поглежда друга жена десетилетия след смъртта й, Малък Тошко е на другия полюс. Най-красивите жени на София се надпреварват за вниманието му. Той пък се радва на славата на плейбой.
Най-дълготрайна приятелка му е топманекенката Илона Цакова, която наследява Дим Дуков като шеф на агенцията за модели на не по-малко легендарния бос на ВИС 2 и ВАИ холдинг Жоро Илиев - "Ъндърграунд". Сред дамите, които го свалят, е и тв водещата Венета Райкова. Дали между тях е имало нещо повече - дори попитани в приятелски разговор и двамата многозначително премълчават. Не че не ги взеха на подбив във ВИП Брадър по този повод...    В момента Тодор Славков може най-често да бъде забелязан в популярните столични нощни заведения като "Червило" или на пица с приятели през деня. 37-годишният Тошо съвсем е заприличал на баща си Иван Славков - духовит, приятен събеседник, пийва си бая и прави чудеса.
 
Трудно се разбира с жената, която го дари с неговото малко детенце Катерина. Двамата обаче продължават да делят общ покрив.Малкият Тошко обича да ходи с доста пари в себе си. Лесно общува с всеки. В светска среда може да бъде забелязан само на ревютата на сестра си Жени Живкова. В свободното си време обича да бъде с дъщеря си.
Хобита са му карането на ски и Формула 1.

отпечатай новината

Новини

Тодор Славков профука наследството на Батето

Милиони в имоти и произведения на изкуството остави Иван...

Тодор Славков разкри колко са му платили, за да влезе във "VIP Brother"

Много хора се питат точно колко големи хонорари получават...

Никога не ми е хрумвало да се женя: Тодор Славков

„Никога не съм се поставял в толкова неравностойно...

Тодор Славков облиза Гергана Стоянова

Тодор Славков облиза Гергана Стоянова пред зрителите на...

Малък Тошко събра родата за празниците

По повод новогодишните празници, Тодор Славков не...

Щерката на Славков шаферка на сватбата му

Внукът на Тодор Живков Тодор Славков планира да се ожени...

Няма коментари към този профил !