Манескин превземат TikTok

Победителите на Евровизия 2021 Måneskin бързо се...

Фарел Уилямс и модна къща Chanel...

Американският изпълнител Фарел Уилямс и модната къща...

Тодор Славков разкри колко са му платили, за да влезе във "VIP Brother"

отпечатай новината

10.05.2021 15:19 | Видян 970 пъти

Тодор Славков разкри колко са му платили, за да влезе във

Много хора се питат точно колко големи хонорари получават популярните личности, за да склонят да се появят в някое риалити предаване. Разбира се, напълно ясно е, че сумите, които вземат, за да предоставят личното си време, заставайки пред обективите на десетки камери, следящи всяка тяхна крачка, няма как да са малки.

Още повече, че често получените предварително суми са единствената им компенсация и утеха, в случай че поради една или друга причина представянето им във въпросния формат не мине според техните собствени очаквания и те се покажат в съвсем различна светлина от тази, на която са се надявали, разочаровайки зрителите. Само че една от клаузите в договорите, които подписват преди да започнат снимките, изрично им забранява да коментират тази тема.

Въпреки това наскоро Тодор Славков си позволи да разкрие колко пари е прибрал, за да влезе под покрива на най-известната къща у нас, а именно тази на шоуто "VIP Brother". Гостувайки в новото онлайн предаване на изпълнителя Йонислав Йотов, по-познат като Тото от "СкандаУ", внукът на Тодор Живков разказа, че е получил покана да бъде един от съквартирантите още в първото издание на риалитито, но той я отклонил. Причината за това бил факта, че продуцентите отказали да му платят исканите 200 хиляди лева, като вместо това му предложили 50 хил.

Запитан от водещия каква цифра са се съгласили да му дадат, за да го привлекат, Славков отговори, че е взел 150 хиляди лева.

"Въобще не съжалявам, че участвах. Който каквото и да казва, това е велико изживяване. По никакъв

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !