профили

Сендил Рамамурти

Сендил Рамамурти

Рождена дата: 17.05.1974
Пол: Мъж

Сериалът Герои, който е хит по целия свят, стартира по Нова телевизия. 23-те епизода достигнаха и до българските зрители.  Но сега няма да говорим за сюжета на филма. Него ще го разберем от малкия екран. Ще обърнем внимание на един от главните герои – Сендил Рамамурти. В Герои той се превъплъщава в професор по генетика. Роден е през 1974 година в Чикаго, Илинойс. Израства в Сан Антонио, Тексас. Симпатягата обаче не е типичен американец. Даже изобщо не е американец.  Майка му и баща му са индийци. И двамата се занимават с медицина. Сестра му тръгва по техния път и в момента е лекар. Родителите били убедени, че и синът им ще избере най-хуманната професия. Сендил обаче е различният в семейството.  Интересът му към актьорството се появява случайно. Докато играе във футболния отбор на Университета разбира, че има талант да се превъплъщава в различни роли. Ей така, между другото.
Започва да участва в театрални постановки, сред които A Servant of Two Masters, Indian Ink и East Is East. След това се появява и в тв сериали. Не желае обаче да се снима в типичен индийски филм. Въпреки че са му предлагали неведнъж.
Ролята в Герои е най-големият му професионален успех до момента. В началото се е търсел актьор на около 55 години. Сендил се преборва с конкуренцията, макар и да е доста по-млад.
Рамамурти се появява в шоуто на Джей Лено на 25 януари 2007 година. В интервюто той развълнувано разказва как докато се разхождал във Ватикана, германски туристи щели да се избият да се снимат с него, въпреки надписа Забранено за снимки.
Женен е за актрисата Олга Сосновска. Двамата имат дъщеря - Халина. И Сендил, и Олга признават, че покрай работата им ухажори и ухажорки изобщо не липсват. Това обаче нямало как да попречи на връзката им.
Иначе в свободното си време екзотичният красавец обича да играе футбол с приятели. “Така релаксирам най-добре. Забравям за проблеми, за ангажименти, за всичко”, споделя Сендил.

отпечатай новината

Новини

Няма новини, свързани с този профил.

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !