Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Тоталитарен режим във Фермата

отпечатай новината

31.10.2017 11:34 | Видян 1522 пъти

Тоталитарен режим във Фермата

Тоталитарен режим във „Фермата“ Новата шефка Дарина забрани псувните и въведе часове по история.  

Само няколко часа бяха нужни на новата фермерка на седмицата Дарина, за да си навлече гняв и скандали. Тази вечер Мама Дари, която победи в дуел Божидара Бакалова и бе избрана от нея за шеф, обяви своите правила и хвърли в потрес останалите. Редът във „Фермата“ ще прилича на казармен.

В подробния си стил, юристката седна и написа правилата, на които участниците ще трябва да се подчиняват по време на нейното господстване. От тази седмица фермерите ще имат вечерен час и до полунощ всички ще трябва да са по леглата. Сутрешното ставане също ще бъде по едно и също време, за да работят еднакво всички. Освен това Дарина забрани псувните и цинизмите, които мъжете ще могат да си говорят само в мъжката юрта или тихо, насаме.

През миналата седмица това породи бунт сред жените, които решиха да вечерят отделно, за да не слушат мръсните разговори на мъжете. Дарина обаче е решила да сложи край на това и снощи обяви, че нейното време начело на фермерите ще бъде „Седмица на етиката“. Юристката стигна и по-далеч в правилата като реши, че заради слабото познаване на родната история всяка вечер ще има екипна подготовка върху въпросите от Алманаха. „Дарина постави закони и ни пренесе в тоталитарен режим“, коментираха останалите. Малко след въвеждането на новите правила, избухна и скандал.

Юристката заплаши, че ако някой откаже да посещава уроците, тя лично ще вземе кафето и захарта на всички. В бесен скандал по време на вечеря Ивона почти си заслужи пращането за ратай, а малко по-късно срещу правилата на Мама Дари избухна и Гечо. Емигрантът първо се яви на четенето с бележник, а след това избухна, че му губят времето, защото тези уроци се учат в пети клас.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !