Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Божидара Бакалова мъсти на Владо Николов

отпечатай новината

04.10.2017 11:08 | Видян 2179 пъти

Божидара Бакалова мъсти на Владо Николов

Ексцентричната Божидара Бакалова вдигна мерника на Владо Николов и го приближи с един  ход до дуел за оцеляване във „Фермата“.

Като фермер на седмицата тя прати волейболният шампион за ратай. Самият Николов бе убеден, че Бакалова ще изпрати него да се бие за оставането си във „Фермата“.

„Тя иска да гледа гладиаторска битка“, обясни Николов и прие с усмивка пращането си на ратайския бряг, където условията са полеви.

Изборът на Божидара паднал на Владо, защото той и футболиста Алек били в основата на заговор, който прати Мишо на дуел контузен. В крайна сметка скандалджията, който настрои всички срещу себе си загуби и напусна риалитито. А сега Божидара отмъщава от негово име, категорични бяха останалите участници.
 
Божидара обаче обясни, че пратила шампиона за ратай, защото той се справял много добре със селската работа.

„Не мога да повярвам той какво развитие имаше тук. Със сигурност ще ни изуми. Владо е доста интересен играч и мъжете ще се чудят дали ще избера него за дуелист или Елена. Искам да ги параноясам малко всички“, не скри и тайните си мотиви шефката на фермата.

В духа на заповедите на Божидара да се обръща към всички жени с „богиньо“, Владо благодари за честта.  И призова кравата, която го уплаши на първия дуел при мъжете, когато се опита да я дои: „Васке, дръж се, идвам!“.

Ратайството обаче не попречи на щастливите моменти за него, тъй като съпругата му Мая го изненада с посещение заедно с тримата му сина. Специалната визита беше по повод рождения ден на бившата волейболистка, за която семейството почерпи с обилна вечеря и вино.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !