Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Волен и Деница с подаръци за над 50 бона

отпечатай новината

03.10.2017 16:40 | Видян 2460 пъти

Волен и Деница с подаръци за над 50 бона

Сватбата на Волен и Деница Сидерови определено ще се запише като ВИП събитието на годината. Лидерът на Атака успя да събере на едно място целия политически елит и на една маса да седнат непримирими политически опоненти като Драгомир Стойнев от БСП и Магдалена Ташева, която беше острият език на Сидеров в пленарната зала години наред.

Всички смесени чувства обаче бяха оставени на заден план, тъй като добрата енергия и пожелания бяха за новото семейство. Волен и Деница сключиха първо църковен брак, а след това - граждански.

Сватбата започна в църквата Св. св. Кирил и Методий - святото място, където са кръстили сина си - малкия Волен-младши. След пищната църковна церемония, която можеха да наблюдават освен гостите, а и обикновените граждани, всички отидоха в ресторанта, пише ПИК. Там вече Сидеров и любимата му се подписаха и пред държавата и така официално станаха семейство.

Дойде ред и на поздравите, които младоженците решиха да съчетаят със събирането на подаръците. По тяхно желание гостите трябваше да дадат пари, които семейство Сидерови да дари на храма, в който са се венчали.

Като се има предвид какви гости присъстваха на сватбата, определено можем да кажем, че Волен и Деница ще могат да направят ако не цялостен, то поне частичен, но доста добър ремонт на цялата църква, което е наистина похвално.

Не един и двама гости обаче се отчетоха и с други дарове, и то все лъскави. Бившият министър на културата Вежди Рашидов, който е приятел със Сидеров повече от 35 години, го дари със своя картина, която едва ли струва по-малко от 10 хиляди лева. Творбите на Рашидов са ценени по целия свят, затова не са по джоба на всеки.

Друг близък приятел на патриота младоженец пък сподели, че го е дарил със 100-годишна икона, която да закриля цялото му семейство.

Един от най-оригиналните подаръци обаче беше този на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов. Лидерът на ВМРО не изневери на стила си и подари на своя приятел и политически партньор военна каска, която Волен с удоволствие си сложи.

Това, което направи впечатление, е, че като за един истински ценител на изкуството, гостите се бяха постарали да подаряват предимно икони и картини с висока стойност на Волен Сидеров. По груба сметка само подаръците са на стойност над 50 бона, но пък за младоженците са безценни, тъй като са им подарени с много любов на този специален за тях ден.

Още снимки можете да видите в нашата ГАЛЕРИЯ !!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !