Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Деница каза Да на Сидеров

отпечатай новината

25.09.2017 09:03 | Видян 2447 пъти

Деница каза Да на Сидеров

Деница Гаджева побърза първа да настъпи лидера на „Атака“ Волен Сидеров след църковния ритуал на сватбата им. Двамата вчера си казаха „Да“ в столичния храм „Св. Св. Кирил и Методий“, а по-късно подписаха пред стотици гости в известен ресторант в центъра на София.

Както повелява обичаят, след като Волен и Деница официално се врекоха един на друг и положиха подписите си като законни съпрузи, г-жа Сидерова побърза да настъпи първа мъжа си и по този начин стана ясно, че тя ще „командирът“ в къщата. Самата церемония се състоя днес в един от най-лъскавите ресторанти в София, по-известен като Къщата с часовника, намиращ се на ул. „Московска“. Както се закани, на събитието

Сидеров успя да събере дори политически опоненти,

след като сватбата беше уважена от голяма част от членовете на кабинета, сред които вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов, финансовия министър Владислав Горанов, министъра на икономиката Емил Караниколов, както и министъра на туризма Николина Ангелкова, присъстваха и евродепутатът Ангел Джамбазки, както и депутати от управляващата коалиция и опозицията. След като си размениха венчалните халки, младоженците излязоха отвън, за да се снимат с многобройните гости. Сватбата им беше голяма атракция в почивния ден, защото десетки минувачи се спираха и с любопитство оглеждаха двойката и гостите. Лидерът на „Атака“ получи специална изненада от Красимир Каракачанов, който предвидливо го въоръжи с каска. Самото тържество бе открито с изпълнение на Трио Сопрано, след което двамата младоженци изтанцуваха първия си танц, под вокалния съпровод на Михаил Белчев. За специалния ден на влюбените и за да забавляват гостите, бяха поканени и редици други известни български музиканти, сред които Васил Найденов, Силвия Кацарова, Миро и Тони Димитрова.

До ресторанта двамата младоженци бяха откарани от ретро автомобил от 1905 година,

наподобяващ файтон. Двойката обаче закъсня, защото цялата церемония още в църквата започна по-късно. Там булката, която беше облечена в дълга, дантелена рокля, покрита с бродерии и дълъг шлейф, бе посрещната от сина им – малкия Волен, който носеше черен смокинг като на баща си. Малчуганът имаше и важна роля в церемонията, тъй като беше главен шафер и бе придружаван от още 7 шаферки, облечени в еднакви дълги, сини рокли. Сред тях бяха – депутатката от Обединени патриоти Миглена Александрова, журналистки от партийната телевизия, както и състудентки на булката. По-голямата част от гостите избраха да подарят на младото семейство картини и икони, а журналистката Илияна Беновска подари на младоженеца пушка, а на булката – ябълка. След като станаха вече законни съпрузи, последва и въпрос дали правят планове за второ дете, а Деница побърза да отговори категорично „Да“.

Лидерът на „Атака“:

Днес е денят за оправяне

На сватбата си ще сдобря дори политически врагове. Днес е денят за оправяне. Това каза лидерът на „Атака“ Волен Сидеров минути, след като с изгората си Деница сключиха църковен брак.

"Винаги има какво да се оправя, включително в коалицията", каза лидерът на "Атака", на седмото небе от щастие. И с усмивка препоръча хората да вярват на политиците, независимо кога ще се изпълнят техните обещания. Последното бе по повод на поетия още преди раждането на сина му Волен ангажимент да се ожени за Деница, до днес Гаджева. Изпълнението се забави малко заради проточилия се развод с предишната съпруга на Волен - Капка.

Източниk: monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !