Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Късното шоу на bTV стартира с Поли Генова, Енчо Кирязов и Руслан Мъйнов

отпечатай новината

29.09.2017 17:36 | Видян 1891 пъти

Късното шоу на bTV стартира с Поли Генова, Енчо Кирязов и Руслан Мъйнов

Тази събота от 22:00 часа актьорът Мариан Маринов ще стартира комедийното токшоу „Късното шоу на bTV” и новото си амплоа на водещ с пълен заряд от добро настроение. След кратък и забавен обзор на събитията от седмицата, „гласът на bTV” ще посрещне в студиото и първите си звездни гости, които никой не е виждал намръщени.

Първи на дивана на „Късното шоу на bTV” ще се настанят вечно засмяната певица, красивия глас на Европа и любимката на цяла България - Поли Генова, спиращият дъха акробат с 24-каратова усмивка - Енчо Керязов и повелителят на доброто настроение – актьорът и певец Руслан Мъйнов.

В приятната атмосфера те ще споделят свои малки тайни, ще дадат ценни съвети на Мариан, ще обсъдят красотата на живота в различните юбилеи, ще се пораздвижат и ще си припомнят най-колоритните си гафове. Предизвикателствата на водещия ще доведат до импровизации с насълзяващ очите ефект, а неподправеното им чувство за хумор ще зарази зрителите на bTV с добро настроение.

Мариан ще се поинтересува какви са ритуалите на Поли, Енчо и Руслан преди сценична изява, какви са пиковете в липсата им на разум, как може да засилим метаболизма си с упражнение, горящо цели три калории и колко забавно е отрязването на ухо.

Гостите му охотно ще споделят тези свои „бляскави” моменти и ще ги гарнират с информация за това колко бързо свиква холандската публика с гледката на бандаж и бяла мечка с черен клин. Зрителите ще разберат още как звучи фолклорният еротикон, кой танцува най-добре...на ръце и колко е голям танкът на Шварценегер – утре вечер от 22:00 часа в „Късното шоу на bTV”.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !