Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

MTV завърта новото парче на Поли Генова

отпечатай новината

14.08.2017 13:26 | Видян 1530 пъти

MTV завърта новото парче на Поли Генова

Певицата пусна английска версия на хита си Още

Успехът на парчето Още на Поли Генова вече е международен. След като песента и видеото на певицата станаха хит още с пускането им в началото на месец юни, сега и световният канал MTV ще завърти английската версия на сингъла.

Тя се казва Can U Remember Me и също като Още, е със завладяващ ритъм за невероятно настроение. Текстът на песента отново е на Поли и колегата й Влади Ампов-Графа, а беквокалите са дело на сребърната финалистка от най-голямото музикално шоу у нас Гласът на България Сара Сюзет Намба.

Именно Поли беше първата бг звезда, която MTV избраха за първото издание на MTV Varna beach. Мега-концертът се състоя на 15 юли в морската столица и предизвика фурор сред меломаните.

Освен по MTV, Can U Remember Me ще се върти и по MTV live HD. Парчето ще бъде издадено и в Израел и Холандия. И двете версии пък вече са разпространени в цял свят през най-големите интернет музикални платформи iTunes и Spotify.

Поли Генова обещава да изпее и новата английска версия на 15 септември на голямата поляна в Южния парк, с което ще открие най-големия безплатен фестивал на София. Заедно с нея на сцената ще излязат и финалистите от Гласът на България.

На 15, 16 и 17 септември SOFIA SPARK FEST ще събере хора от всички краища на града, за да се забавляват, да научат нови неща, да спортуват, да слушат най-актуалните звезди на българската поп сцена, и да отбележат заедно деня на София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !