Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Красивата изгора на Фики се появи като принцеса на годежа

отпечатай новината

04.08.2017 11:14 | Видян 4281 пъти

Красивата изгора на Фики се появи като принцеса на годежа

Токов удар потопи в мрак предсватбеното тържество на Фики Стораро и годеницата му Гюлджан край астрономическата обсерватория на Шуменското плато. Докато всички се чудеха какво става и се опитваха да си светят с телефоните, ромската фолкдива Бони взе нещата в свои ръце и с помощта на няколко инструмента, за които не трябва електричество успя да върне градуса на купона.

Фики и баща му Тони Стораро събраха на маса близо 500 души приятели по двоен повод - рождения ден на стария Стораро и къната (годежа) на младия, който си е избрал за жена хубавицата Гюлджан. Гостите обаче се увеличиха двойно.

500 правостоящи фенове на музикалната фамилия, дошли от града пеш и с таксита да видят своите идоли. Изпълнителят на Is this love пристигна на платото с файтон с два коня в цвят апалуза.

Много преди горе се качи Бони, даже свекърът Стораро дойде след нея. Пак преди свекъра Бони поздрави младите, когато файтонът им завъртя между шатрите и си направи серия селфита с тях.

Гюлджан пристигна на къната си с резедава рокля, а както повелява традицията на къна геджеси - вечерта на къносването, която прилича на моминското парти в западната култура, до полунощ годеницата на Фики смени 7 различни тоалета.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !