бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Андреа готви цял ТИР изненади за 2009-та година

отпечатай новината

23.01.2009 17:30 | Видян 24167 пъти | Гласували 4

Андреа готви цял ТИР изненади за 2009-та година

В деня на рождения ден на Андреа ще припомним колко успешна беше изтеклата 2008-ма година за младата изпълнителка.
През месец март изпълнителката на “Пайнер” промотира първия си самостоятелен албум “Огън в кръвта”. Той съдържа 14 песни, като са включени и най-големите й хитове - Като непознат, Не съм такава, Красива лъжа, Хладна нежност и Без теб. Почти всички песни са авторски, а най-голямата изненада бе песента “Фалшиво щастие”, написана от румънския композитор Кости.

Не закъсня и дуета между двамата “Само мой”, който не само се превърна в тотален хит у нас, но превзе и братска Румъния. Парчето бе няколко седмици под N1 в One Music TV, Party TV, Mynele TV. “Само мой” многократно оглави и родната класация за хит на лятото “Планета – хит 50”.
Дуетът записа и второ парче, кръстено “В мен”. Промоцията му бе на мащабен концерт в Мангаля (град до Черно море), който Кости и Андреа  закриха с невероятно шоу пред 60 000 души.

През май Андреа взе един от най-престижните призове, давани от светските журналисти у нас. Тя и приятелят й Кубрат Пулев станаха най-секси двойка на 2008-ма година на бляскавата церемония “Нощта на сексбомбите”.
През 2008-ма Андреа бе корица на десетки списания, едно от които Плейбой. Това ще остане и най-запомнящата корица в историята на медията. Месеци по-късно изпълнителката журира и престижния конкурс на най-популярното мъжко списание Рlaycars.
Блондинката бе желан гост и в много телевизии – тя даде едни от най-провокативните интервюта за “Горещо” и “Шоуто на Азис”.

Андреа взе участие и в годишното турне "Planeta Derby PLus". Класически елементи от готическия роман “Фантомът на операта” за първи път влязоха в попфолка, покрай танцовия спектакъл на младата звезда, която откриваше концертите. Андреа пя и на шоу-концерта по случай 7-мия рожден ден на тв “Планета” през декември.

През 2008-ма блондинката успя да направи 5 клипа и 2 телевизионни версии. Изпълнителката засне един от най-високобюджетните си клипове към песента “Няма причина”. Видеото бе като истински филм, в който участваше и кадилакът на принц Кирил. Лентата на “Най-велик”, в което Андреа е по евино облекло, пък побърка феновете и бе изтеглено от 40 000 абонати на Интернет само за 3 дни.

Кам края на годината тя изкара втория си голям хит “Дай ми всичко”, който се превърна в най-желан по дискотеките и клубовете, още преди да е излязло видео към песента.
А на годишните награди на телевизия “Планета” сексапилната блондинка бе номинирана в цели три категории – “Най-прогресиращ изпълнител”, “Видеоклип” и “Дует”.

През 2009-та изненадите от Андреа вече започнаха – изпълнителката вече е готова с втория си албум, който включва 10 песни. Към него през февруари ще бъде заснета фотосесия. През пролетта тя е подготвила още един подарък за феновете си – трето, дуетно парче с Кости “Избирам теб”, който ще изненада и с видео-клип.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !