Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Пистолет за масаж: какво, защо и къде

Масажният пистолет е нов продукт в гамата уреди,...

Иван Иванов доказва, че не е гей

отпечатай новината

27.06.2017 10:33 | Видян 2787 пъти

Иван Иванов доказва, че не е гей

Съвсем наскоро тя отпразнувала с Иван на брега на морето своя 24-и рожден ден. Двамата обръщали чаши с бяло вино. Стилно облеченият футболист бил повече от щастлив в компанията на чаровното Юле. Фитнес девойката е от София и заради нея националът се прибрал до тук по време на ваканцията си, пише Blife.bg.

Иванов играе в руския "Арсенал" (Тула). Той има договор с клуба до лятото на 2018 година. "Арсенал" запази елитния си статут, след като спечели плейоф за оставане в Премиер лигата. Все още не е ясно дали защитникът ще предложи на новата си тръпка да я вземе със себе си в Русия.

Навремето Иван преживя тежка раздяла с манекенката Надежда Олег Прокопиева, с която прекара повече от 5 години. След това пък роденият в Златица футболист бе набеден за хомосексуалист.

"Българин е казал, че съм гей, и "Стяуа" не ме взе през зимата на 2010 година. Тогава румънският клуб имаше реален интерес към мен, но тази информация стигнала до президента на "Стяуа" Джиджи Бекали. По-късно, когато отидох в "Партизан", медиите съобщиха, че клубът взима гей. Не ми беше приятно, но всичко тръгна от българската злоба", разказва самият Иванов.

Впоследствие той опроверга гей скандал, като си пусна горещи снимки със Сандра Йованчич - една от най-популярните и скандални фенки на "Партизан". Русата сексбомба дори похвали мъжеството на българина.

"Лично проверих - Иван Иванов не е гей! Повярвайте ми, той обича жените. Мога да ви кажа, че Иван има голям питон между краката и не е никак лош в секса", разкри фенката.

Снимка: Blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !