Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Орешарски пазарува чорапи на промоция

отпечатай новината

21.09.2016 17:15 | Видян 1453 пъти | Гласували 1

Орешарски пазарува чорапи на промоция

Злочестият бивш премиер Пламен Орешарски, изкарал година като министър-председател на България, преди да бъде свален под натиска на нестихващи улични протести, се изяви като знаменит скъперник по време на семеен пазар, пише "Уикенд".
Репортер засече настоящия преподавател от катедра "Финанси" в УНСС да пазарува заедно със съпругата си Елка в магазин от верига "Метро" в ж.к. Люлин. Семейство Орешарски изкара повече от половин час в секцията с дрехи и бельо с намаление, като щателно избираше възможно най-добрите оферти за джоба.
След дълъг размисъл и консултация със съпругата си Пламен Орешарски реши да си купи спортна фланелка на "Адидас", която, естествено, бе в цвета на БСП - ярко червена. Бившият премиер се двоуми дълго какви точно домашни чехли да си купи, като накрая си взе от най-евтините - два чифта на цената на един. След това Орешарски се спря и на щанда с чорапи и си взе няколко чифта от по 1 лев.
"Ако Пламен Орешарски бе толкова спестовен и като политик и избираше най-добрите оферти в обществените поръчки, цена нямаше да има", коментираха свидетели на пазара на бившия министър-председател.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !