Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тара Рийд лекува алкохолизъм

отпечатай новината

17.12.2008 12:57 | Видян 3075 пъти

Тара Рийд лекува алкохолизъм

Тара Рийд отдавна беше смятана за една от най-забележителните купонджийки в Холивуд, като редовно беше фотографирана да напуска различни партита и нощни клубове в ранните утринни часове, пише кафене.нет.

Изглежда обаче, че празниците свършиха за звездата на филма American Pie, която постъпи в клиника за борба с алкохолна и наркотична зависимост.

33-годишната актриса доброволно постъпи в Promises Treatment Center в Малибу край Лос Анджелис.

Нейният представител Джак Кецоян заяви в съобщение, че Тара Рийд е постъпила за лечение в центъра. "Ние ще оценим високо вашето уважение към спокойствието на семейството й в този момент." Кецоян отказа да коментира причините за лечението на Рийд.

Рийд стана известна в края на 90-те години с ролята си на Вики в комедията American Pie и в последвалата втора част на същия филм.

През последните години нейната кариера на актриса беше засенчена от социалния й живот, като тя редовно беше фотографирана в не особено добър вид след различни купони.

През 2005 тя започна да филмира своите купонджийски изяви по света в риалити шоу, озаглавено "Тарадайз", но то беше отменето след един сезон.

В интервю за списание "Пийпъл" през миналия месец тя отрече, че продължава да бъде купонджийка. "Повярвайте ми, направила съм и съм видяла всичко в живота си!"

По-рано, Рийд беше сгодена за водещия на MTV Карсън Дейли, но се отказа от сватбата само месеци преди нея през 2001. В момента тя има връзка с бизнес партньора си Джулиън Джармън, който е 34-годишен.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !