Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Андреа: Напълно задоволена съм

отпечатай новината

05.12.2008 17:50 | Видян 35246 пъти | Гласували 7

Андреа: Напълно задоволена съм

В първата събота на декември специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е една от най-предизвикателните звезди на фолк сцената в България - Андреа. Фолк дивата признава, че визията й би била същата дори да не е певица, защото това е начинът, по който тя самата се харесва най-много. Андреа разкрива, че в рода й има много музиканти, а тя още от най-ранна детска възраст се занимава с музика и в един момент, когато се почувствала готова за кариерата на певица, се заела по-сериозно с пеенето. Тя опровергава слуховете, че баща й финансирал кариерата й на певица, защото й е било скучно.

Андреа разказва как е стартирала кариерата й – били добри приятели с Люси, който й помага много като написва музиката на първата й песен и заснемат заедно клипа към нея. Следва подписването на договор с най-голямата продуцентска компания и участието й в голямото турне, за което тя самата признава, че е прекарала много безсънни нощи, за да подготви шоуто, с което да открива всеки концерт. Андреа споделя, че тя е инициаторът да се появи дуетът Андреа-Кости, а съвместната й работа с румънската звезда по летния им хит в последствие прераства в добро професионално сътрудничество. Андреа признава, че не е имала досега неприлични предложения от богати бизнесмени и обяснява липсата им с факта, че респектира мъжете по определен начин.

Фолк дивата разказва за първата си среща с Кубрат Пулев – признава, че е била подразнена от по-агресивния му начин да я свали и без да знае кой е той като закачка го ударила в корема. После пили кафе, ходили на среща и въпреки че тогава той си имал приятелка, тя се преборила за сърцето му - вече две години са заедно и мислят за сватба и деца.

Как реагира Кубрат Пулев на разголените сценични тоалети на Андреа? Имала ли е закачка Андреа с Валери Божинов? Какви според Андреа са скритите помисли на Венета Райкова? Всичко това само в „Горещо”, събота, 6 декември 2008 година, от 22:30 часа, по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !