Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Андреа наби Азис

отпечатай новината

08.10.2008 17:30 | Видян 26573 пъти | Гласували 3

Андреа наби Азис

Андреа и Азис си устроиха истинска боксова среща. Това се случи в предаването на Васко по ТВ 2. Зрителите ще могат да го видят тази вечер. Сексапилната блондинка надяна боксовите ръкавици и подгони Азис. Той се разпищя “от страх” и призна, че е бил победен от съперничката си. След това костинбродския славей избухна в смях. Андреа заяви, че е била сигурна в успеха си, тъй като вече цяла година взема уроци при гаджето си - боксьора Кубрат Пулев.

Азис успя да накара пайнерката да се изчерви, като я пита дали любимият й е агресивен в леглото, както на ринга. Отговорът й бе: “Добрият мъж трябва да знае кога да бъде агресивен и кога нежен. В случая – аз съм доволна”.

В студиото на Азис тя изпя две парчета, едното от които най-новото – Най-велик. До седмица ще му бъде направен и видеоклип. Андреа се похвали, че месец и половина след турнето има пет нови песни от различни автори.
Що се отнася до облеклото – блондинката отново бе вярна на себе си. Появи се в предизвикателен тоалет, допълнен от високи над коляното бели ботуши.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !