Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джей Ло отпразнува рождения ден на близнаците си

отпечатай новината

25.02.2016 10:05 | Видян 1559 пъти

Джей Ло отпразнува рождения ден на близнаците си

Дженифър Лопес се похвали с празнична снимка на близнаците й Макс и Ема, които станаха на 8 години. "Честит рожден ден на светлината в живота ми. Вие ми носите радост и щастие от момента, в който се родихте", написа 46-годишната Джей Ло към снимката, на която е прегърнала децата, докато духат свещичките на тортата.

Тя добави, че се гордее, че се превръщат в красиви, любящи и грижовни хора. Макс и Ема са от брака на Дженифър с Марк Антъни.

Певицата няколко пъти е споделяла, че иска още деца. "Децата те карат да вярваш във всичко, сякаш няма невъзможни неща. Не знам дали ще ми е отредено заради възрастта ми, но се надявам да бъда благословена още веднъж с бебе", каза тя.

Латино красавицата излиза с 28-годишния танцьор Каспър Смарт и мечтае един ден да се венчае в църква с голяма бяла рокля. Двамата се събират и разделят от 2011 г. "В момента съм щастлива, защото имам чувството, че, със или без връзка, аз съм щастлива. Някой може да добави щастие към живота ти, но не това е нещото, което може да те направи щастлив. Аз трябва сама да се направя щастлива", коментира тя наскоро.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !