Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Искрен Пецов е последният гост в “Нешоуто на Нед”

отпечатай новината

21.11.2008 15:40 | Видян 2537 пъти | Гласували 1

Искрен Пецов е последният гост в “Нешоуто на Нед”

Латинопартизанинът Искрен Пецов ще бъде последният гост в “Нешоуто на Нед” по GTV за този сезон. Симпатичният певец, който ще видим в предаването тази събота от 21:00 ч., е вече на 45 години.

Той сподели 2 неща, които може би мнозина не знаят: праплеменник е на Иван Вазов, а песента „Кайман ме гони, кайман” всъщност е написана от Ники Кънчев.

Известно е, че Искрен е запален по нудизма. Тази си сраст той обясни с факта, че обожавал да общува с вятъра и водата. По време на социализма са го гонили за това, а за негово най-голямо съжаление тази тенденция се е подновила и през последните няколко години.
Оказа се, че гостът има изяви не само в музиката, а и в политиката – кандидатирал се е за общински съветник към партия „Средна Европейска Класа”.

Преди снимки Искрен винаги си скубел веждите. С жена му Диди Дрингова са заедно от 20 години и въпреки това никога не са си изневерявали.

В неделя зрителите на GTV ще видят и последното за сеозна ‘’Нешоу’’. В него всички, които участваха в предаването редом с Нед, ще се отдадат на сладки спомени за изминалата снимачна година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !