Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Веси Бонева разпалва микрофоните

отпечатай новината

09.02.2015 16:56 | Видян 1361 пъти

Веси Бонева разпалва микрофоните

С много музика и танци – така започва годината за хитовата поп певица Веси Бонева. Изпълнителката вече записа най-новата си песен, която носи провокативното заглавие „Разпалвам микрофоните.“ За първи път всички почитатели на хубавата българска музика ще станат свидетели на фючъринг между изпълнител и денс формация. Веси Бонева и VS DANCE работят по зашеметяващата хореография за видеото, което ще бъде заснето на 23ти февруари.

„Разпалвам микрофоните“ е по музика на Светлин Къслев, текст на Веси Бонева, F.O. и Liter Jack, а режисьор на лентата ще бъде Виктор Рик. В новото видео на изпълнителката ни очакват много танци, модерни хип-хоп визии и голяма доза сексапил. Както обяви през миналата година, Веси Бонева подготвя и нов албум.  

В него ще присъстват много гост-музиканти и изпълнители от различни страни.  Албумът отново ще бъде на български и английски език. Сред проектите са колаборации с Бобо, Alozade (Jamaica), James Smith (Germany), Liter Jack, DJ Kaiski и други. В новия албум ще има и песни, в които са включени български фолклорни инструменти, примесени с RNB звучене. Албумът ще бъде издаден от Starlight Records, а музикален продуцент на хитовия проект е Светлин Къслев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !