Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Веси Бонева с награда от "Дисни"

отпечатай новината

26.01.2015 12:43 | Видян 1475 пъти

Веси Бонева с награда от

Веси Бонева бе отличена със специална грамота от "Дисни" за принос в озвучаването на филма "Замръзналото кралство", в който даде гласа си на главната героиня Анна.

През 2013г. рисуваната приказка се превърна в най-касовата премиера на компанията у нас и се нареди на трето място след “Ледена епоха” 3 и 4 за най-силно представяне на анимационен филм за всички времена в България.

Анна е безстрашна оптимистка, която обединява сили със смелия планинец Кристоф и неговия другар северния елен Свен. Заедно те се отправят на епично пътуване, по време на което се надяват да открият сестрата на Анна - Елза. По пътя се натъкват на вълшебства, срещат мистични тролове и попадат в комични ситуации със смешния снежен човек Олаф.

Веси Бонева ще бъде и една от звездите на концерта "Вълшебната музика от филмите на Дисни", който ще се проведе на 16 март в зала 1 на НДК. Продукцията обещава завладяваща анимация в HD прожекция, с която ще преживеете приказните истории от "Замръзналото кралство", "Малката русалка", "Цар Лъв", "Красавицата и звярът", "Покахонтас", "Аладин" и други. Героите ще оживеят с гласовете на Веси Бонева, Орлин Павлов, Милица Гладнишка и Александър Мутафчийски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !