Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Малък Тошко налетя на Катето Евро

отпечатай новината

03.12.2014 09:41 | Видян 2354 пъти

Малък Тошко налетя на Катето Евро

Тодор Славков налетя на Катето Евро по време на мисията им "Кое е числото?" Внукът на Тато не спря да прегръща актрисата и да се опитва да мачка гърдите и дупето й. Когато тя го отблъскваше обаче Малък Тошо си събуваше гащите. "Биг Брадър" е непоправим идиот. Но поведението му вече мина всякакви граници. Вярно е, че е пиян, но това повече не може да се търпи", заяви разгневената Евро в изповедалнята. А след това бясно се обърна към Малък Тошко с думите: "Изчезвай от живота ми! За мен ти си мъртвец!"

Пиянството на Тодор Славков изби до степен на непоносимост и предизвика грандиозен скандал в Къщата на „Биг Брадър ол старс". Заради изцепките си, синът на Батето получи от "Големия брат" последно предупреждение за изгонване. Биг Брадър взе и още едно радикално решение - спря напълно алкохола в Къщата и призова участниците да спазват благоприличие и взаимно уважение.

Всичко започнало, след като наследникът на Тодор Живков се върна към стария си навик да се нокаутира зловещо и да показва всичко от себе си. В буквалния смисъл. Под влиянието на високоградусните напитки Малък Тошко реши, че е напълно нормално да изкара на показ мъжкото си достойнство и гордо да го развее пред втрещения поглед на Катето Евро, а и на другите съквартиранти.

Тези му действия, засилени от пиянски брътвежи и псувни, едва не принудиха звездата от „Оркестър без име" да опакова багажа си и да си тръгне. Тя се разгневи още повече и когато се оказа, че Тошко, който бе номиниран за изгонване, спечели най-голямата зрителска подкрепа. „Тази нация е пълна с боклуци, които са му дали 51%", изригна бъдещата баба Евро. Източници на „Всеки ден" разкриха, че разправията между нея и вече бившия й близък приятел Тодор е продължила доста след края на живото предаване.

Снимка: нова тв

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !