Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тодор Славков разрева Бони

отпечатай новината

28.11.2014 09:13 | Видян 3198 пъти | Гласували 1

Тодор Славков разрева Бони

Скараният с религията Тодор Славков си направи безвкусен майтап с фолкпевицата Бони в „Биг брадър ол старс“, когато съквартирантите празнуваха именния ден на Катерина Евро. Тъй като храна по принцип нямаше, а почерпката беше издействана от Емил Каменов със специална „мисия“, Малък Тошко се пошегува: „Къде е Бони да се помоли за това, което е на масата“.Катето Еврои го сръчка, но беше късно. Ромската певица много се обиди, че се подиграват на силната и набожност. Тя дори изтича в изповедалнята, за да изплаче пред Биг Брадър мъката си: „Аз вярвам, че има сила, има Бог. Който не вярва си е негов проблем“.

В същото време Малък Тошко се опитваше да разбере какво става: „Какво толкова съм казал? Аз точно това имам предвид. Като има боб, леща на масата, тя пак благодари“. Опитите на останалите да му обяснят, че това не е възпитано, не дадоха особен резултат. „Не разбираш, защото си пиян“, скастри го Евро. Певицата, обаче, тръгна да си ляга по-рано заради обидата.

В крайна сметка Славков реши да се извини на Бони: „Аз наистина не вярвам, но край, няма да се шегувам повече. Извинявай, дума няма да кажа повече“.

Почерпката пък беше изпросена от Емил Каменов, който се жалва за Бих Брадър, че „няма тортичка за именния ден на Катето“. Той трябваше да остане дибидюс гол, за да прибере наградата. „Нямаш милост, Биг Брадър. И гащите ми взе. Те са ми от два дни“.

снимка: Биг Брадър Ол Старс

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !