Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Крум: Живях като животно

отпечатай новината

09.10.2014 16:21 | Видян 1890 пъти

Крум: Живях като животно

Крум е сред най-забавните участници в шоуто “Сървайвър”, не крият другите участници в предаването. Въпреки че всяка вечер весели племето си “Нага” с песни и танци, той разкрива, че всъщност за него пребиваването в Камбоджа е било изключително трудно.

“Няма как да ти е комфортно, когато спиш на земята, с един чифт дрехи, да те хапят всички гадини, нощем да е 15 градуса и да умираш от студ, денем пък умираш от жега на 40 градуса и няма къде да се скриеш, нямаш подслон.

Усетих може би живота на клошара, на животинката”, споделя пред в. “Шоу” певецът.

Крум разкрива, че е оцелял на остров Кох Ронг, като е избрал да играе по нетипичен начин.

“Радвам се, че в тази игра не показах лицемерие и бях себе си до край”, споделя певецът. “Моите приятелства се случваха не с цел да се задържам, а просто защото е приятно да си комуникирам с определени хора, които ми допадат”, допълва той.

Пред изданието Крум е откровен и за новия си видеоклип “Безчувствен”. В него участват част от играчите в “Сървайвър-Камбоджа”.

Певецът издава, че се е опитал максимално да пренесе духа на играта в клипа, който вече успя да събере вниманието на феновете и бързо се превърна в един от хитовете на есента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !